NL vrouwenbillen zijn best OK, maar tippen niet aan die van Beyoncé

Billen zijn hot en het lijkt erop dat de billen weer terug zijn op de plek waar ze ooit door de natuur voor bedoeld zijn: namelijk om de heren op te winden.
Na de billen-hype veroorzaakt door Pippa Middleton, zijn we natuurlijk benieuwd naar de derrières in ons eigen Nederland.
Vorige week werden door PABO de Miss Bill – verkiezingen al gehouden, maar hoe ‘zit’ het met het zitvlak van de wat gewonere stervelinges………?
Daartoe organiseerde vrouwonline.nl een billenenquête.
Billen worden door ruim de helft van de vrouwen ingezet als verleidingsobject (53%), maar mooie borsten zijn toch nog net belangrijker vindt 54%.
De meest favoriete onderkleding blijkt de hipster te zijn (36%), maar de string scoort ook nog steeds goed (33%). Voor het gewone slipje kiest 17%. Slipjesloos gaat slechts 3% en 2% hult haar billen het liefst in een grote oma-onderbroek.
De meerderheid van de vrouwen is best tevreden over haar billen. 56% vindt haar billen ‘wel oké’ en 28% vindt ze ronduit ‘mooi’. Helaas vindt 16% haar billen niet mooi. Het grootste bibbenprobleem blijkt cellulitis: 23% klaagt daarover. Verder worden de billen te plat, te dik en te uitgezakt bevonden.
Op de vraag wat vrouwen zouden willen veranderen aan hun achterdeel, antwoordt dan ook de meerderheid dat ze ze liever strakker, ronder, steviger en zonder putjes zou hebben.
En van de billen van onderstaande dames blijven de meesten toch nog dromen:

1: Beyoncé 36%

2: Jennifer Lopez 31%

3: Kylie Minogue 22%

4: Yolanthe 11%

Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen

Lees ook:Topless is uit, maar NL vrouwen zijn fier op hun voorgevel

Lees ook:Birgit Schuurman in de PLAYBOY: ‘Ik ben hoe ik ben….’

Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…

Lees ook:Dikke vrouwenbillen zijn retesexy!

Geef een reactie