Perfecte penis hoeft gaatje niet in het midden te hebben

Er zijn al vaak enquêtes uitgevoerd naar wat vrouwen een perfecte penis vinden.
Opvallend daarbij is dat zij de uiterlijkheden van ‘s mans apparaat veel minder van belang vinden dan de eigenaren zelf, die denken dat ‘zo groot mogelijk’ ook ‘zo goed mogelijk’ is.
Vrouwen benadrukken meestal dat het niet om gaat om de maten, maar meer wat de man er mee kan.
Dat wordt bevestigd door onderzoek van de Universiteit van Zürich onder 105 vrouwen tussen de 16 en 45 jaar, waarover is gepubliceerd in The Journal of Sexual Medicine.
De lengte boeit dus niet zoveel, en ook de dikte is niet het allerbelangrijkste. Belangrijk is het algehele cosmetische voorkomen, waarbij persoonlijke hygiene van de man voorop staat, van zowel zijn geslachtsorgaan (1) als het omringende schaamhaar (2).
Dat moet beiden vooral goed onderhouden ogen. De omtrek van de penis komt pas op een 3e plek.
Daarna zijn respectievelijk de vorm van de eikel (4), de lengte (5) en het uiterlijk van het scrotum (6) van belang; de positie en vorm van het plasgaatje is het minst belangrijk.
De researchers wilden aantonen dat die opening van de urinebuis er het minst toe doet, omdat er nogal wat mannen zijn met hypospadie. Dit een aangeboren afwijking waarbij ‘het gaatje’ niet recht bovenaan de penis zit.

Lees ook:Over lengte, omvang en vorm van de penis

Lees ook:Penis niet het belangrijkst voor homo’s

Lees ook:Franse mannen hebben de grootste ‘Jannen’

Lees ook:Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!

Lees ook:Slechts 1 op de 10 jongemannen is ontevreden over zijn jongeheer

Geef een reactie