Wasenaarse seksrel tussen Henk de Greef (VVD, 23 cm) en Mary-Jo van de Velde (WWW) suddert voort

In de gemeente waar de belangrijkste persoon van Nederland woont, namelijk onze majesteit, is nog steeds geen duidelijkheid over een seksrel uit februari 2012.
Heeft toenmalig wethouder Henk de Greef seksueel getinte opmerkingen gemaakt aan het adres van raadslid Mary-Jo van de Velde (WatWassenaarWil) en heeft hij toen tevens opgeschept over de maat zijner mannelijkheid of niet?
Dat meldt het Leidsch Dagblad.
Anderhalf jaar later en tienduizenden euro’s aan onderzoeken verder, is de onderste steen in lommerrijke Wassenaar nog altijd niet boven.
Tot verbijstering van Van de Velde en fractievoorzitter Ben Paulides (DLW, tevens getuige) wil burgemeester Jan Hoekema nu een punt zetten achter het gedoe. Hij is bezig iets op papier te zetten ’met het doel te komen tot een gezamenlijke verklaring waarmee we als gemeentebestuur een streep zetten onder het verleden en naar de toekomst kijken’.
Dat schreef Hoekema vorige week in een e-mail aan de fractievoorzitters. Daarin waarschuwt hij voor ’een journalist van het Leidsch Dagblad die op de hoogte is van onze gesprekken en mogelijk jullie ook om een reactie zal vragen’.
Via de formele weg wil de gemeente Wassenaar het opstellen van de verklaring niet bevestigen. “Er is wel gesproken over een verklaring, maar die is er tot op heden niet.”
Mevrouw van de Velde is woest over de actie van de burgemeester. De woorden van collega meneer de Greef dat hij haar ’met de gordijnen dicht en de kleren uit een lesje zou willen leren’, tijdens een nachtelijke borrel in het raadhuis De Paauw, dreunen nog na in haar hoofd.

Lees ook:Wassenaarse loco-burgemeester beweert penis van 23 cm te hebben

Lees ook:Vrijer van Vlaamse kasteelpoepster wordt afgeperst

Lees ook:Met de loep op zoek naar spermasporen in Utrechtse massagesalons

Lees ook:Wie heeft er 70 miljoen om de Amsterdamse Wallen op te pimpen?

Lees ook:Nieuwe Belgische seksrel heet ‘De Kasteelpoepster’

Geef een reactie