Een hunkerbunker vol vrouwen die meesterlekker Julian Assange lekker vinden

Julian Assange, de meesterlekker van WikiLeaks die zich zowel met zijn geheime documenten op internet als met zijn seksuele escapades behoorlijk in de nesten werkte, is zijn uitwerking als ‘womaniser’ nog niet kwijt.
Een huis vol vrouwen, niet ver bij hem uit de buurt, aanbidt hem en de dames zenden hem geparfumeerde brieven…………
Dat meldt de man die hem nu al 8 maanden opvangt. Vaughan Smith is de eigenaar van een 10 slaapkamers tellend huis in het Engelse Norfolk, waar Assange (40) momenteel verblijft in afwachting op de uitspraak of hij aan Zweden zal worden uitgeleverd.
Julian Assange kan zich als een lastige puber gedragen. “Hij eet wanneer hij honger heeft, slaapt wanneer hij moe is en huisregels negeert hij”, aldus Smith aan de ‘London Evening Standard’.
In Zweden wordt hij beschuldigd van verkrachting en mishandeling. Zijn huisbaas gelooft niet dat Assange dat heeft gedaan. En ook de hordes vrouwelijke fans zijn er van overtuigd dat Julian onschuldig is.
“Ze hebben een woning hier in de buurt gezocht en leven met elkaar in een soort commune. Ook sturen ze hem geparfumeerde brieven. Het is een bepaald type vrouw dat hem achterna zit en eigenlijk is jagen hier meer het juiste woord. Ze zijn nogal opdringerig”, aldus Smith. De vrouwen komen vooral uit Oost-Europa.

Lees ook:Julian Assange moet vandaag zijn seks-gedrag uitleggen voor de rechter

Lees ook:Gescheurd condoom van Julian Assange aan het uitlekken op internet

Lees ook:Julian Assange: halve verkrachting = hele misdaad

Lees ook:De lekkende sekszaak van Wikileaks – Assange

Lees ook:Veemde fetish: 12 jaar cel voor dodelijke wurgseks

Geef een reactie