Neuken en studeren in Berlijn

In Duitsland heeft het boek ‘Fucking Berlin’ van Sonia Rossi al voor veel opschudding gezorgd en staat het sinds de verschijning onafgebroken in de bestsellerlijst van Amazon.de.
Begrijpelijk, want we willen natuurlijk allemaal weleens een kijkje nemen in het leven van een studente wiskunde, die de haar collegeld verdient als hoer……….
En het oudste beroep ter wereld maakt veel mensen nog steeds nieuwsgierig. Wie zijn de dames van plezier die zich laten betalen voor seks? En wie zijn toch de mannen die hen bezoeken?
Studeren aan een universiteit in het buitenland zonder een cent op zak. Hoe kom je dan aan geld? De Italiaanse Sonia Rossi kiest voor de combinatie van studeren en prostitutie en vertelt er in haar boek over.
Ze leidt vanaf haar komst in Berlijn in Duitsland, tot aan het afsluiten van haar studie wiskunde als ze 25 jaar is, een hard bestaan. Ze trouwt met een nietsnut van een Poolse jongen en zorgt voor beider inkomen door in diverse bordelen te werken.
Zo goed en zo kwaad als het gaat, studeert ze ook. Bovendien heeft ze een affaire en krijgt ze een kind. Niemand dwingt Rossi om in de prostitutie te werken. Ze beslist dan ook zelf wanneer ze werkt en waar.
Het is moeilijk om er achter te komen of de Italiaanse kiest voor dit zware leven omdat ze enige hang naar luxe heeft of omdat ze misschien diep van binnen zichzelf weinig waard vindt.
Het boek is autobiografisch en geeft een openhartige kijk in een bijzondere wereld. Voor iedereen die van een realistisch genre houdt.
Fucking Berlin, Sonia Rossi, €17,95

Lees ook:Duitse fiscus naait internet-maagd

Lees ook:Seks is belangrijke reden voor universitaire studie

Lees ook:Elke 3 seconden…….

Lees ook:Voor je 16e je maagdelijkheid verliezen, betekent minder carrière maken

Lees ook:Man is stoer, vrouw is hoer

Geef een reactie