Lingeriemodel Rosie Huntington werkt op mannen als een snuif cocaïne

Er gaat een magische kracht uit sommige van heel erg mooie en ook nog sexy vrouwen. Rosie Huntington-Whiteley is degene die op dit moment de kroon spant.
De Victoria’s Secret Angel heeft dezelfde uitwerking op mannen als een snuif witte poeder…………
Dat blijkt uit onderzoek aan de universiteit van Harvard.
Onderzoekers lieten mannen beelden van aantrekkelijke dames zien terwijl ze aan een hersenscan lagen. Daaruit blijkt dat een prominent voorhoofd, relatief lage ogen, neus en mond, grote ogen, ronde kaken en een kleine kin het aantrekkelijkste zijn. Ook lokken deze gelaatstrekken reactie uit in dezelfde centra van het brein als drugs zoals cocaïne.
Een model dat al deze kenmerken in zich heeft, is Rosie Huntington-Whiteley. Zij werd door de lezers van FHM dit jaar uitgeroepen tot ‘de meest sexy vrouw ter wereld. En het lingeriemodel kent haar sterke punten.
“Ik ben me bewust van mijn speciale krachten, vooral mijn lippen leiden een eigen leven. Mijn lippen veranderen van kleur met mijn humeur, wanneer ik boos ben, worden ze rood, wanneer ik me slecht voel, kleuren ze bleker. Soms brengen ze me zelfs in de problemen. Ik heb veel werk met het onderhoud met de rest van mijn lichaam, maar dat hebben mijn lippen niet nodig.”

Lees ook:Victoria’s Secret -model benoemd tot ‘meest sexy vrouw ter wereld’

Lees ook:Meest sexy vrouw ter wereld naakt voor het sjieke Burberry

Lees ook:Een erotische kerstfantasie

Lees ook:Sexy lingeriemodel doet mannen voor hoe ze hun ballen moeten controleren

Lees ook:Voetbal-babe Paraguay gaat naakt het veld op bij winst

Geef een reactie