Oudste hoer van Engeland (85) vindt het nog steeds heerlijk

Nederland heeft zijn Ouwehoeren Fokkens: de 71-jarige tweelingzusters Martine & Louise zijn zowel binnen als buiten de landsgrenzen beroemd om hun oudste beroep van de wereld.
Maar het kan gekker.
De nu 85-jarige Sheila Vogel was na de dood van haar echtgenoot zo eenzaam dat ze 4 jaar terug in de prostitutie ging en ze is niet van plan om achter de rode lampen vandaan te gaan……
“Ik denk niet dat ik ooit nog zal stoppen”, zegt Sheila tegen Daily Mail. “De belangrijkste reden dat ik dit doe is omdat ik dol ben op seks. Zelfs de gedachte alleen al zorgt ervoor dat ik mij een stuk beter voel.”
Vanwege gezondheidsproblemen hult Sheila zich minder vaak in pikante lingeriesetjes dan voorheen, maar aan aandacht van mannen heeft ze zeker geen gebrek. Regelmatig wordt ze opgebeld voor een geil praatje.
“Als ze mij dan opbellen dan vragen ze of ik alsjeblieft door wil gaan met praten, omdat ik ze zo opwind. Ik weet het, ik ben heel erg sexy!”
Haar familie moet er niks van hebben. “Ze vroegen mij of ik het alsjeblieft nooit meer wilde doen en deden alsof ik een moord had begaan.” Maar oma is niet te stuiten met haar bijbaantje van €300,- per uur.
Binnenkort zal Sheila Vogel uitgebreid te zien zijn in een documentaire op Channel 4.

Lees ook:Kijk naar ‘Mijn grootmoer is een hoer’

Lees ook:Porno-oma (gilf) wil haar tanden zetten in X-Factor kandidaat

Lees ook:Gilf: oma X Factor-kandidate is 81-jarige prostituee

Lees ook:‘Truth or drink’: kinderen stellen hun ouders gênante seksvragen

Lees ook:Zelfs Rihanna geschokt door wat er in Thaise seksshows allemaal uit vagina’s rolt

Geef een reactie