Kunstenares zet iedere dag nieuwe foto van haar vagina online

Hester Scheurwater kreeg bekendheid als controversiële kunstenares die dagelijks met haar iPhone foto’s van haar vagina maakt.
Haar werk was al te zien in Berlijn op de tentoonstelling Basic Instinct en afgelopen zomer ook op het bekende fotofestival in Naarden……….
De foto’s die ze dagelijks neemt in uitdagende spreidstanden neemt ze met een iPhone en plaatst die op haar website.
Ze is als 40-jarige kunstenares met man en 3 kinderen ook bekend ge­worden omdat ze keer op keer van Facebook werd ge­gooid, alwaar ze de intieme foto’s op plaatste. Ook met YouTube heeft ze al gedonder gehad, maar ook dit soort incidenten brengen haar natuurlijk alleen maar meer publiciteit.
Hester Scheurwater: “Mijn werk gaat over het spanningsveld tussen wat zich in mijn hoofd afspeelt en hoe ik me naar buiten toe gedraag, het grensgebied tussen privé en publiek. Dit doe ik door mijn eigen lichaam te gebruiken en fantasie zelfbeelden te tonen. Deze beelden refereren vaak aan de door de media (reclame, film, clips, songteksten, porno) gepresenteerde ‘seksuele’ afbeelding van de vrouw. Geïndoctrineerd, geobsedeerd en gefascineerd door deze weergave van de ‘sensuele verleidelijke’ vrouw als lustobject probeer ik, haast obsessief, aan dit beeld te voldoen met zelfportretten.”
Vorig jaar was Hester ook al eens te gast bij Paul de Leeuw.

Lees ook:Orgasme foto mag niet op seminarie Rolduc hangen

Lees ook:Bunga Bunga Berlusconi – foto’s lekken op het net

Lees ook:Kunstenares gearresteerd vanwege vagina-selfies

Lees ook:Hyperseksuele Braziliaanse mag masturberen in baas z’n tijd

Lees ook:Christine le Duc haalt via Unox Playboy-model binnen

Geef een reactie