Vrouwen leren van hun homovriendjes de beste pijptechnieken

Zoals mannen eigenlijk voor de fijne kneepjes van het verwennen van vrouwen het beste in de leer kunnen bij lesbische vrouwen, kunnen heterovrouwen hun plezier en dat van hun partner in bed verhogen door eens goed te luisteren naar homoheren.
Jaren geleden zei een homovriend van mij al dat mannen onderling elkaar het beste kunnen pijpen.
‘Een goede blowjob is als het aflikken van een fantastische ijsco’, was/is zijn credo. ……..
99 van de 100 mannen vindt orale seks fantastisch. Sommigen durven hun vriendin er niet om te vragen of ze vinden het gênant haar te corrigeren of aanwijzingen te geven.
Uiteraard verschilt het van man tot man wat hij lekker vindt, maar er zijn toch een aantal basistechnieken, waarvan het handig is om die als vrouw in huis te hebben.
De beste orale seks bereik door een combinatie van mond, tong, lippen, handen en ritmische bewegingen. Gooi je tanden niet in de strijd, tenzij je partner dit aangeeft, maar de meeste mannen houden er niet van.
Pak de penis bij de schacht in je hand en sluit je lippen om de eikel. Beweeg je hoofd voorzichtig ritmisch op en neer. Zorg ervoor dat je zelf water bij de hand hebt, want des te natter des te beter. Terwijl je de penis langs je lippen laat glijden kun je de eikel voorzichtig bewerken met je tong. Ondertussen kun je de schacht en de ballen beroeren met je handen.
Ook kun je af en toe een beetje zuigen op de penis, oefen hierbij niet te veel kracht uit, tenzij je partner aangeeft dat hij daar juist wel van houdt. De mate van gwenste stevigheid varieert bij orale seks van man tot man. het hangt ervan af wat hij gewend is en ook of hij besneden is of niet. In het eerste geval mag het allemaal wat harder.
Ter afwisseling kun je met je tong de hele penis likken. Je likt dan de hele schacht af vanaf zijn ballen tot en met de eikel., zoals je een ijsje eet. Met het puntje van je tong zijn corona en het toompje zachtjes likken, vinden de meeste mannen heerlijk en zul je hem hiermee erg plezieren. Sommigen mannen vinden het ook erg lekker als je hun ballen likt.
Om de eikel extra te verwennen kun je met strak gespannen lippen snel en ritmisch over de eikel heen gaan. Wanneer je je hand wat steviger om de schacht heen sluit, voer je de druk in de eikel wat op, waardoor deze iets opzwelt en nog gevoeliger wordt.
Afwisselen van warm naar koud en vice versa is een truukje waar je de meeste heren echt mee kan trakteren. Je neemt een slokje van een glas water (of wijn) dat flink koud is en waar ijsklontjes doorheen zitten en direct daarna neem je zijn penis in de mond. Dan neem je een slokje van een hete drank (koffie, chocolademelk, thee) en vervolg je de pijpbeurt met je nu warme mond. Probeer het en je zult versteld staan van het resultaat!
Tenslotte voor diegenen die nog een stapje verder durven. De overgang van de penis naar de anus noemt men het perineum, wat ook in verbinding staat met de testikels. Dit is een zeer gevoelig plekje voor aanraking met tong of vingers. Je kunt het tijdens het pijpen voorzichtig masseren maar laat je lange nagels in de salon liggen of gebruik hiervoor louter je tong.
Prettig weekend!
Illustratie: In beeld gebrachte uitslag van een enquête onder Amerikaanse vrouwen dat als vraag had wat ze er van vonden om orale seks te hebben met hun geliefde. 30% vindt het heerlijk om het te doen, 46% vindt het leuk omdat hij het leuk vindt, 19% doet het maar houdt er niet van en 5%  zal het niet doen.

Lees ook:Ook mannen kunnen pijn bij seks hebben

Lees ook:Ultieme bef-tip: gebruik je vingers!

Lees ook:Hoe wilt u de piemel: met of zonder slurf?

Lees ook:Tepels verwennen, zo doe je dat!

Lees ook:Heb je een strak tuutje of een Spaanse kraag, dan is besnijden van de penis het beste

Geef een reactie