Grootste menselijke lul ter wereld ter beschikking gesteld aan museum

De Amerikaan Jonah Falcon, de man met de grootste penis op aarde (zover bekend) stemt ermee in na zijn dood zijn immense orgaan te schenken aan het The Icelandic Phallological Museum te schenken.
De 43 jarige heer uit Manhattan was een van de sterren uit de HBO-film ‘Private Dicks: Men Exposed’.
Zijn penis werd daarin gemeten en bleek iets meer dan 24 centimeter lang te zijn in rust, en iets meer dan 34 centimeter in erectie……..
Het IJslandse Penis Museum waar ze nog slechts 1 menselijk exemplaar op sterk water hebben staan, had Falcon deze eeuwige roem aangeboden.
De grote jongeheer heeft daar nu via The Huffington Post op gereageerd. “Ik voel me gevleid door de uitnodiging”, zo schreef hij. “Ik stel de toewijding van uw museum aan de wetenschap ten zeerste op prijs, en het zou een eer zijn om mijn mannelijkheid tentoongesteld te hebben, hopelijk tussen het seksueel aanhangsel van een potvis en een ijsbeer… Ik hoop dat ik geen van die creaturen jaloers maak. Zou ik mogen voorstellen dat u de tentoonstelling ‘Jonah en de walvis’ noemt?”
Hjortur Gisli Sigurdsson, conservator van het museum en zoon van de stichter is zeer verheugd.
“Falcon is wereldberoemd om zijn grotere dan normale penis en het museum is de ideale plaats om, als de tijd gekomen is, hem tentoon te stellen en te bewaren voor de komende generaties. Meneer Falcons orgaan zal de collectie ten zeerste verrijken en het zal zeker een van de meest opmerkelijke stukken zijn.”
Inmiddels staat er ok de menselijke de penis van Pall Arason, een IJslandse gids die in 2011 overleed op 95-jarige leeftijd. Conservator Sigurdsson gaf wel toe dat de oude delen niet meteen het meest indrukwekkend zijn.
Overigens is Jonah Falcon voorlopig nog niet van zin om een museumstuk te worden. Hij beheert een blog over games en tracht een carrière als acteur op te bouwen. Hij heeft al geacteerd in onder meer ‘The Sopranos, ‘Law and Order’ en ‘Melrose Place’. Ook heeft hij al talloze aanbiedingen om in porno te spelen afgewezen.

Lees ook:Grootste penis ter wereld zoekt emplooi

Lees ook:Het ultieme lid van het Penis Museum: de menselijke phallus

Lees ook:Zoektocht naar het ultieme lid voor Penis Museum

Lees ook:Nieuw in het IJslandse piemelmuseum: de menselijke leuter

Lees ook:Don Draper wordt geadviseerd door ‘de grootste penis op aarde’

Geef een reactie