Waaraan een vrouw kan zien dat hij seks wil…

Veel mannen van nu wachten tot een vrouw een duidelijk signaal geeft dat ze wel seks met hem wil.
Maar vrouwen hebben vaak het dillemma dat ze ook niet te ‘eager’ willen overkomen en hebben nog meer dan mannen problemen met afwijzing.
Mannen geven lichamelijk wel signalen af als ze geïnteresseerd zijn. Vrouwen kunnen letten op de volgende dingen………..
Janine Driver, schrijfster van ‘You Say More Than You Think’, onthult 7 signalen van mannen-lichaamstaal, waaraan je kunt zien dat hij zin heeft in seks.
1. Hij krijgt een ‘oog-erectie’. Concreet betekent dat dat zijn pupillen groter worden omdat hij opgewonden raakt. Ook wel de copuleerblik genomed.
2. Zijn duimen hangen aan de riemlussen van zijn broek. Zo probeert hij zijn penis te accentueren in de hoop dat zij over seks met hem gaat denken.
3. Hij raakt zijn neus vaak aan of moet vaak niezen. Uit een onderzoek aan het Wexham Park Hospital in Groot-Brittannië is gebleken dat mannen die voortdurend aan hun neus friemelen of niezen (zonder verkouden te zijn) aan seks denken.
4. Hij praat met een extra diepe stem. Een studie aan de universiteit van Pennsylvania heeft uitgewezen dat mensen die hun stem verlagen wanneer zin hebben.
5. Hij wrijft over haar schouder. Hiermee geeft hij onbewust aan dat hij haar naar zijn slaapkamer wil begeleiden om er de nacht samen door te brengen.
6. Hij knuffelt en legt zijn handen vervolgens op haar onderrug. De kans is heel groot dat hij intens verlangt om over haar billen te wrijven, alleen nog twijfelt of zij dat ook wil.
7. Hij bijt op zijn onderlip en schudt zijn hoofd. Een man die dit doet terwijl zij tegen hem praat, heeft wellicht veel moeite om de woorden te laten doordringen omdat hij in zijn hoofd al met seks bezig is.

Lees ook:Als iemand niest, denkt hij aan seks

Lees ook:Ex Spice Girl Mel B heeft gewoon een spicy seksleven

Lees ook:Meisjes vinden het ook lekker

Lees ook:Wat mannen wel en niet opmerken tijdens de seks

Lees ook:Koffie, poepen en seks: het zijn triggers voor een hersenbloeding

Geef een reactie