Madonna en de kunst van het verleiden voor 50-plussers

Je bent nooit te oud om te …. Juist ja. Iemand die daaraan graag het voortouw blijft nemen is Madonna.
Haar foto’s in SM-lingerie en blote borsten voor magazine INTERVIEW werd afgelopen week druk bekritiseerd, nadat men net een beetje bekomen was van de kont van Kim Kardashian.
Velen vonden de shoot van The Queen Of Pop zelfs iets te gewaagd voor haar 56 jaar, maar zou dat geen jaloezie zijn?
De foto’s van Madonna in SM-lingerie en blote borsten voor magazine Interview was veelbesproken. Velen vonden de shoot iets te gewaagd voor haar 56 jaar.
Ook op latere leeftijd kun je trots zijn op je lichaam en sexy poses aannemen, schrijft Jilly Johnson vandaag in de Daily Mail. En zij kan het weten, want zij stond al voor de lenzen toen de cijfers van haar huidige leeftijd (61) nog omgedraaid stonden.
Stevige, maar sexy slipjes en beha’s kunnen wonderen verrichten voor je figuur. Ze geven ondersteuning aan minder strakke lichaamsdelen. Draag een beha die je boezem een lift geeft, maar niet te veel vlees toont. Brede bandjes zorgen ervoor dat er geen vetrolletjes aan de rug ontstaan.
Een hoog slipje met strakmakende panelen verbergen je buikje en laten die nu ook nog trendy zijn. Ook kun je verleiden met bijvoorbeeld een beige kanten body. Hiermee geef je jezelf niet helemaal bloot, want tsja: ‘ik zie het net niet’ is nou eenmaal opwindender dan ‘ik zie het net wel’..
Wat Madonna volgens Jilly Johnson niet zo slim doet, is dat ze het ouder worden maar moeilijk kan accepteren. Desperate vindt ze dat. Door altijd te willen teruggrijpen naar de jongere jaren, is dat per definitie niet flatteus. Zet je hieroverheen, zegt Johnson, en creëer een rijpere sexy versie van jezelf.
Zorg ervoor dat je een pose aanneemt waar je je goed bij voelt en die niet te uitdagend is. En vergeet niet dat het ontzettend belangrijk is om plezier te beleven terwijl je poseert of je probeert te verleiden. Een glimlach is je meest sexy accessoire.

Lees ook:50 jaar Madonna in (sexy) beelden

Lees ook:Lindsay Lohan net zo naakt als Marilyn Monroe

Lees ook:Madonna: hoezo hebben vrouwen boven de 50 geen seks?

Lees ook:Naaktfoto Madonna geveild

Lees ook:Expo blote foto’s van Madonna

Geef een reactie