Seks in het openbaar? Burgemeester Ilse: welkom in 2011!

Uiteraard spreekt iedereen vandaag, besmuikt of gniffelend, over het opgedoken YouTube-filmpje waarop te zien is hoe de vrouwelijke burgemeester van het Belgische Aalst tijdens haar vakantie in Spanje seks bedreef (met haar inmiddels ex), bovenop een klokketoren.
Jongeren die ook on tour waren in de buurt ‘spotten’ het duo dat de oudste handelingen ter wereld verichtte en legden een en ander vast.
Daar kun je natuurlijk op wachten. Wellicht dacht burgemeester Ilse Uyttersprot: ‘wie kent mijn gat in het buitenland’ maar sinds Big Brother (millenniumwissel) moet een ieder toch anders weten.
En zeker een vrouw van haar niveau……….
Kijk dat je het kinky vindt om in plaats van in een goed hotel in de buurt de lusten te bedrijven op de top van een toeristische atrractie (waar overigens ook vaak beveiligingscamara’s hangen!) en nog wel op klaarlichte zonnige dag: OK!
Maar dat gevoel heeft dan ook alles te maken met het feit dat je het een opwindend idee vindt dat anderen je kunnen zien.
En dat is precies wat gebeurd is. In de vorige eeuw was dat beperkt gebleven tot wat gniffelende tieners en in het ergste geval tot een telelens van een papparazzi, maar nu heeft iedereen een camera in zijn broekzak. De burgemeester zadelt zichzelf met een probleem en veel anderen rond haar met plaatsvervangende schaamte op.
“Dit is met mijn verloofde”, bevestigde Uyttersprot later aan TV Oost. “Dit is privé. Ik denk dat het geen toeval is dat het op dit moment met kwade bedoelingen op internet circuleert”. Een woordvoerder van CD&V, de politieke partij van Uyttersprot, denkt dat het gaat om een politieke afrekening.
Ook op Facebook heeft de burgemeester een reactie geplaatst. Daar wordt verschillend gereageerd. “Je hebt mijn steun ook, schandalig dat men zo iets gebruikt, laag, heel laag”, schrijft iemand. Een ander: “Ik vind dit wel relevant want dit zegt toch veel over de persoonlijkheid van iemand”.

Eerwaarde Burgemeester: Welkom in dit 3 millennium dat al 11 jaar aan de gang is. Wat u doet is echt van de zotte. Big Brother is watching you and me and everybody. Als ‘onze’ Prins Willem Alexander & Maxima het morgen op de Efteling gaan doen, staat het ook op You Tube.
PS: Er zijn ook kamers per uur te huur!

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst betrapt bij seks op toren. Filmpje!

Lees ook:Burgemeester Ilse Uyttersprot gaat géén pardon zeggen voor torenseks

Lees ook:Hartchirurg zegt sorry voor openbare seks met burgemeester Ilse Uyttersprot

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame

Lees ook:‘Seksburgemeester’ van Aalst riskeert celstraf

Geef een reactie