Seksuele revolutie heeft ervoor gezorgd dat meer mensen zich afwenden van seks

“Vrouwen zijn uniek als moeders en mannen kunnen hun dierlijke instincten overstijgen via hun band met de moeder van hun kinderen.’
En als je geen kinderen meer wilt grootbrengen, dan blijft alleen het ‘ongebreidelde beleven van het eigen ik’. Dan wacht uiteindelijk een eenzame dood…….”
Aldus David Goldman in een opmerkelijk betoog in de Volkskrant getiteld ‘Laatste slachtoffer van de seksuele revolutie is de seksualiteit zelf.’
Eenderde van de Japanse jongens tussen 16 en 19 en drievijfde van de meisjes keren zich af van seks. En ook steeds meer Amerikanen krijgen een hekel aan seks.
De seksuele revolutie is de grote schuldige van het hebben van geen zin of zelfs geen seks. Goldman stelt die beweging gelijk aan ‘het tot object maken van de vrouw’. Romantiek maakt plaats voor sm-fantasieën en dat is uiteindelijk de dood in de pot.
“Als perversiteit niet meer prikkelt, prikkelt er niets meer. En als vrouwen maar genoeg walgen van mannen, zullen mannen ook van zichzelf gaan walgen.”
En passant noemt hij prozac en andere psychofarmaca als boosdoeners: die dempen het libido. Maar volgens hem is de kernfout toch wel dat we seks hebben losgekoppeld van voortplanting. “Vrouwen zijn uniek als moeders en mannen kunnen hun dierlijke instincten overstijgen via hun band met de moeder van hun kinderen.”

Lees ook:Hedendaagse meiden hebben 3x zoveel seks als hun moeders destijds

Lees ook:50 dagen na bevalling weer genieten van seks

Lees ook:Mijn kind en jouw kind doen vast en zeker nog niet aan seks (ahum)

Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky

Lees ook:‘Mijn kind doet dat niet. Het probleem zijn al die andere geile kinderen!’

Geef een reactie