Vrouwen denken dat mannen altijd zin in seks hebben en meer misvattingen

Zeker na ons vorige bericht dat ging over de zogenaamde roze viagra, die vrouwen meer libido moet gaan geven, zou je denken dat dit bij mannen altijd wel snor zit.
Ze kunnen in bepaalde tijden en fasen van hun leven dan soms wel te maken krijgen met erectiestoortnissen, maar seks willen ze altijd wel. Mis dus.
Aldus sexperte Tracey Cox in de Daily Mail.
1. Vrouwen denken dat mannen altijd zin hebben

Als je het hebt over een 17-jarige jongen die net zijn eerste vriendinnetje heeft dan klopt dat. Hij denkt continu aan seks en hij zal voor een tijdje niks anders in z’n hoofd hebben. Zijn ze eenmaal in de 20, dan verandert er al iets. De man in kwestie zal zijn aandacht en energie ook voor studie, werk en andere sociale activiteiten moeten gebruiken.
2. Vrouwen denken dat de seks voorbij is, wanneer de man is klaargekomen

Een egoïstische man zal na zijn hoogtepunt van haar afrollen, zeggen dat het lekker was en uitgeteld in slaap sukkelen, (of vertrekken) terwijl een vrouw vaak nog niet bevredigd is. Of hij zal zijn zaakje even moeten oplade of met zijn handen of mond in de weer gaan. Vrouwen moeten dit echter soms wel even zeggen, mannen weten graag waar ze aan toe zijn.
3. Vrijen is meer dan alleen seks, ook voor mannen

Mannen gebruiken een vrijpartij vaak zodat ze zich gewild voelen. Voor mannen is seks dan ook een primaire manier van geven. Hij voelt zich er psychisch en emotioneel door geaccepteerd. Omdat mannen niet altijd even sterk zijn op emotioneel gebied, is seks voor hem iets om te laten zien dat hij van haar houdt en een vorm van intimiteit.
4. Vrouwen horen mannen geen instructies te geven

Voor mannen is het over het algemeen makkelijker om een orgasme te bereiken. Het vrouwelijke systeem zit wat ingewikkelder in elkaar, dus als een vrouw haar minnaar niet hint wat ze lekker vindt qua ritme, tempo en plaats, dan zal hij haar niet kunnen bevredigen en dat vindt een man per definitie vervelend.
5. Vrouwen schrikken als mannen iets nieuws willen uitproberen

We eten gelukkig niet elke dag hetzelfde gerecht, en verandering van spijs doet eten. Zo is dat ook bij de seks. Vrouwen moeten niet paranoïde worden als haar partner iets nieuws doet of voorstelt in bed. Sta open voor verandering en blijf communiceren. Seks is de meest intieme communicatie die 2 mensen kunnen hebben.

Lees ook:Goedele: ‘Blijkbaar ligt pijpen gevoelig’

Lees ook:Hersenen vinden eten en agressie net zo lekker als seks

Lees ook:Dames, maak de borst maar nat: het is Blow Job Dag

Lees ook:10 dingen die vrouwen NIET moeten doen in bed

Lees ook:Seks valt bij veel NL vrouwen in de categorie stofzuigen

Geef een reactie