DSK toch aangeklaagd vanwege vermeend pooierschap en Carlton-orgies

Daar is hij weer: DSK. We hebben hem even moeten missen (als kiespijn) in onze kolommen, maar de gevallen IMF-topman is nog niet van justitie af.
Samen met 12 andere mannen wordt hij vervolgd op verdenking van pooierschap in een georganiseerde bende……..
Dat heeft de instructiekamer van de rechtbank in Lille gisteren volgens het OM besloten, melden Franse media. De aanklacht van verkrachting komt te vervallen.
Een strafrechter zal uitspraak doen over de 64-jarige Strauss-Kahn, die sinds 2012 deel uitmaakt van het onderzoek. De beslissing komt als een verrassing omdat het OM in juni zei dat de aanklachten tegen hem te willen laten vallen, zonder proces.
De voormalige baas van het IMF zou deel hebben uitgemaakt van een netwerk dat seksfeesten organiseerde in luxehotels in Frankrijk, België en andere landen. Bij het netwerk zouden politiemensen, hoge ambtenaren en zakenmensen betrokken zijn. DSK is de prominentste randfiguur in deze Carlton-affaire, genoemd naar het hotel waar de orgies zich afspeelden.
DSK’s gehoopte carrière als president van Frankrijk, ging in rook op doordat hij een hotelkamermeisje zou hebben gedwongen tot orale seks. Het leidde tot een internationaal schandaal waardoor hij al zijn functies moest neerleggen
Ook de Franse schrijfster Tristane Banon deed aangifte van een poging tot verkrachting. In geen van beide zaken kwam het tot strafrechtelijke vervolging; in de New-Yorkse affaire waren er twijfels over de betrouwbaarheid van de aangeefster, de Franse zaak was verjaard.

Lees ook:DSK en de sekscapades van zijn ‘voorgangers’

Lees ook:Seksschandaal bij Franse voetbalselectie

Lees ook:DSK wordt aan de tand gevoeld over orgies

Lees ook:Journaliste doet nu aangifte tegen DSK vanwege aanranding in 2003

Lees ook:Is vermeend vrouwenverslinder DSK erin geluisd?

Geef een reactie