De taal die vrouwen in bed spreken: zucht-kreun-krijs-YES!

Diverse onderzoeken wezen reeds uit dat vrouwen niet harder gaan kreunen tijdens seks, omdat ze meer opgewonden raken, maar juist om hun man naar een hoogtepunt te ‘koeren’.
Maar niet alle soorten geluid hebben hetzelfde effect op mannen. Daarom even op een rijtje……
Sekstherapeute Lisa Thomas licht het in de COSMOPOLITAN toe.
1. Laat je horen

Zonder geluid kan je moeilijk contact leggen met je partner. Daarom is het belangrijk om een paar verbale signalen te geven zodra de ‘actie’ start. Een kreun van diep in je keel is een goede manier om te tonen dat je geniet van waar hij mee bezig is.
2. Voldaan fluisteren

De manier waarop een stel communiceert tijdens de seks is meestal een spiegel van hoe ze in het dagelijks leven met elkaar om gaan. Wees zo open mogelijk, net zoals op andere momenten. Overwin de schaamte en neem ook eens de leiding bij seks. Fluister ‘dat is lekker’ of ‘ga door’ in zijn oor om hem in de juiste richting te sturen.
3. Sexy zuchten

Als hij perfect bezig was, maar overschakelde naar iets anders, kun je hem makkelijk terug naar de voorgaande ‘bezigheid’ terug brengen, door zijn hand, lichaam of gezicht te sturen. Slaak een sexy zucht om aan te geven dat je genoot van zijn aanrakingen.
4. Gelukzalig grommen

Als je er bijna bent, kun je dat tonen door je remmen los te laten en te grommen op het tempo van jullie bewegingen. Door meer lawaai toon je jezelf seksueel zelfverzekerder. En dat zal hem ongetwijfeld opwinden…
5. YESYESYES

Als je niet zo vocaal bent, dan is het voor een man moeilijk om te weten of je een orgasme hebt gehad of niet. Door geluid te maken kun je hem duidelijk maken dat je ervan genoten hebt. Doe wat voor jou natuurlijk aanvoelt op het moment, van een passionele ‘o ja’ tot een lange, uitgeputte zucht.

Lees ook:Dames: eigenlijk zouden jullie dit moeten weten over mannen en seks

Lees ook:‘Beffen is belangrijker dan pijpen’

Lees ook:De Beckhammetjes doen het all day long

Lees ook:Goedele: ‘Blijkbaar ligt pijpen gevoelig’

Lees ook:Na de smartphone en de smartwatch is er de smartdildo

Geef een reactie