Dancing in the street: Mick Jagger & David Bowie waren minnaars

Ze stoeien met elkaar en kijken veelbetekenend in mekaars veelkleurige ogen: Mick Jagger en David Bowie in ‘Dancing in the street’, een nummer waar je heel blij van wordt. Heel gay.
Dat vonden de heren zelf ook, want naar nu blijkt hadden zij, niet alleen een vriendschappelijke, maar ook seksuele relatie met elkaar.
En het ging zelfs nog een stapje verder: voor een triootje met een leuke dame haalden ze hun neus ook niet op…………….
Dat beweert Christopher Andersen, schrijver van het boek ‘The Wild Life and Mad Genius of Jagger’ over de oppergod van de Rolling Stones, de rockband die dit jaar reeds een halve eeuw bestaat.
Het is een gerucht dat al langer de ronde deed. Andersen bevestigt het nu. De twee ontmoetten elkaar begin jaren 1970 en zouden meteen voor elkaar charmes gevallen zijn en niet alleen voor de muzikale, als we Andersen mogen geloven.
De heren knoopten begin 1973 een relatie aan na een bezoekje van Jagger aan de loge van Bowie. Jagger was opgewonden van het optreden en van het een kwam het ander. “Ah, het was de tijd van de pailletten en iedereen wou deel zijn van de biseksuele revolutie. Mick verschilde daarin niet van de anderen”, vertrouwde zanger Chuckie Starr, Andersen toe. “Jagger en Bowie waren de hele tijd samen zonder hun vrouwen en ze staken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken.”
David Bowie nam Jagger mee naar gay films en de mannen hadden samen regelmatig triootjes zo vertelt Ava Cherry, een achtergrondzangeres: “Ik ben vaak met hen naar bed geweest, maar het eindigende er vaak mee dat ik toekeek hoe zij seks met elkaar hadden.”
Bebe Buell, een Playboy model heeft soortgelijke dingen meegemaakt: “Het was een wilde boel. Ik kreeg bizarre elefoontjes van Mick en David, dan vroegen ze of ik het bed kwam delen waar al 4 mooie zwarte meiden in lagen en… dus ook 4 mooie zwarte mannen.”
Uiteindelijk betrapte Bowies vrouw Angie de mannen en hun sexcapades. Zij maakte zich zorgen dat de relatie met Jagger niet goed zou zijn voor de carrière van haar man. Zeker met oog op de jongere fans.
Maar zowel Jagger als Bowie heeft nooit enige hinder ondervonden van hun homo-periode. En dus deden de heren het in 1985 nog eens dunnetjes over…….

Lees ook:Angie van David Bowie: ‘de nacht voor we trouwden deden we nog even een triootje’

Lees ook:Jeroen Pauw is een brave borst, Mick Jagger deed ‘het’ met 4000 vrouwen en nog wat mannen

Lees ook:Keith Richards over Mick Jagger: groot ego en klein piemeltje

Lees ook:Dochter Mick Jagger & Jerry Hall naakt in Playboy

Lees ook:Mick Jagger ‘deed’ 4000 vrouwen, Mick Hucknal ‘deed’ er 1000

Geef een reactie