Irene Moors is niet vies van sperma

Geen TV-programma dat nog zonder BN’ers kan. Alles ‘vercelebriseert’.
Dus ook het brutaalste BNN-programma: ‘Spuiten & Slikken’ gaat dit seizoen bekende types aan de tand voelen over hun seks, drugs en rock & roll-gehalte.
Het eerste ‘slachtoffer’ is Irene Moors. Zij bekende na wat aandringen van de presentatrices een sperma-slikker te zijn in plaats van een sperma-uitspuger……….
RTL Boulevard liet vrijdag alvast een preview zien met daarin een pittige uitspraak van Irene Moors.
Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelen haar in de studio even stevig aan de tand. Daarbij komen er ook vragen vanuit het publiek. De RTL 4-presentatrice werd door een meisje op de tribune onomwonden gevraagd wat zij na afloop van orale seks bij haar man met het resultaat van de daad doet: ‘Slik jij het door?’
Een lichtelijk ongemakkelijke Irene riep uit: ‘Dit is nooit jouw eigen vraag! Wat moet ik daarop zeggen?’ Na enige seconden van stil beraad, antwoordde Irene dan toch openhartig: ‘Ja.’
Over sperma gesproken. In het nieuwe programma ‘Wie is mijn vader?’ gaat Irene Moors komend seizoen kinderen die geboren zijn uit anoniem donorzaad en hun verwekkers met elkaar in contact brengen.
Uiteraard wanneer beiden die behoefte daartoe gevoelen. Hier volgt de oproep en uitleg van het programma door Irene zelf………….

‘Spuiten en Slikken’ is vanaf zondag 6 maart 2011 weer 6 weken lang te zien vanaf 22.50 uur bij BNN op NED 3.

Lees ook:Moeder aller MILF’s en cougars gaat vandaag spuiten en slikken

Lees ook:Laatste ‘Spuiten & Slikken’ van ‘t seizoen staat op tegen seksueel geweld

Lees ook:Twee zoenende vrouwen is altijd mooi

Lees ook:Zarayda Groenhart solliciteert naar blootrepo in Playboy

Lees ook:Nicolette Kluijver ging naakt voor geld en voor programma

Geef een reactie