Het smakelijke sperma kookboek

Helemaal zat van alle kalkoen, cranberries en chocolademousse? Of geen zin om weer naar de supermarkt te gaan?
Voor het bereiden van de recepten uit nevenstaand kookboek heeft de helft van de bevolking het belangrijkste bestanddeel wel in ‘huis’.
Dat is namelijk …….. sperma!
‘Een natuurlijke oogst’, is de titel van het allereerste zaadkookboek ter wereld.
“Een complexe, doch hoogst dynamische smaakmaker”, zweert auteur Paul Photenhauwer, een Amerikaanse verpleger met een passie voor koken. De markt vertoont alleszins interesse in hét streekproduct bij uitstek: het aparte kookboek is immers al aan een tweede druk toe.
De enthousiaste ruk naar bio is vanaf nu dus ook behoorlijk letterlijk te nemen. Want hoezeer u ook denkt dat het om een misselijkmakende grap gaat, ‘Natural Harvest’ is een serieus kookboek. Op de cover prijkt nog een romantische foto van een onverdachte flan caramel, maar daarna krijgt u 61 bladzijden suggestieve receptuur (Strawberry-Splashrita, Dippery Dip-sauce…) op basis van sperma geserveerd.
Degoutant en des duivels volgens de één, revolutionair en interessant, volgens de ander. Je slikt het of je slikt het niet. Auteur Paul Photenhauwer is dan ook een uitstekende pleitbezorger van koken met het alom bekende teelvocht.
“Sperma is overvloedig verkrijgbaar en enorm voedzaam”, aldus Photenhauwer, die niet wil zeggen hoe hij ooit op het idee kwam om zaad te verwerken in zijn keuken. “Sperma bevat een goede balans van fructose, suikers, proteïnen, enzymen, vitaminen en mineralen. Het heeft ook een wonderbaarlijke textuur en dito verwerkingsmogelijkheden. Net als fijne wijn en kazen, is de smaak complex en dynamisch. Ondanks deze onmiskenbare voordelen, blijft sperma echter lelijk verwaarloosd als ingrediënt. Met mijn boek hoop ik daar verandering in te brengen. Wie initiële walging of twijfel overwint, zal uiteindelijk verbaasd zijn over de rijke, gastronomische waarde.”
En voor de vrouwen-huishoudens: het is tenminste weer eens wat anders dan dat afgezaagde kopje suiker bij de buurman halen.
‘Natural Harvest’ met alle recepten is te koop in de Rotterdamse kookboekenwinkel met de toepasselijke naam ‘Het Kookpunt’.

Lees ook:De lekkerste cocktails shake je met je eigen sperma!

Lees ook:Wat je allemaal nog meer met sperma kunt doen

Lees ook:Koken met sperma

Lees ook:Sperma-milkshakes gaan als zoete broodjes…..

Lees ook:Koken met condooms

Geef een reactie