Linkshandigen zijn beter in seks

Vorige week, op 13 augustus was het linkshandigendag.
En behalve veel fabels die over hen de ronde doen, zijn er ook een aantal feiten over deze tegendraadse wezens, die wetenschappelijk bewezen zijn.
Een daarvan is dat ze beter zijn tussen de lakens…….
‘Lefties do it better’, zeker op het gebied van seks geven ze anderen het nakijken, schreef TIME Magazine.
In een enquête onder 10.000 Amerikanen, uitgevoerd door een fabrikant van erotisch speelgoed, liet 86% van de linkshandigen weten ‘zeer tevreden’ te zijn over hun seksleven.
Een gigantisch verschil met rechtshandigen, van wie er maar 15% in bed volledig aan hun trekken kwamen.
“In een rechtshandige wereld moeten linkshandigen vaak improviseren. Misschien komt die creativiteit ook tot uiting in de slaapkamer”, opperde de Time-journalist.
Eén detail zag hij over het hoofd: de resultaten werden op de media losgelaten om Dextrus te promoten, een speeltje dat van rechtshandigen even bedreven bedpartners zou maken als linkshandigen. Wel een korrel zout erbij dus.
Uit een eerder onderzoek bleek reeds dat linkshandige mensen meer testosteron aanmaken waardoor ze vaak virieler en dominanter zijn op het gebied van seks.
Bekende linkshandigen:

Aristoteles, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Bill Gates, Barack Obama, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Kim Basinger, Nicole Kidman, Jessica Alba, Scarlet Johansson, Julia Roberts, Kurt Cobain, Charlie Chaplin, Paul McCartney, Rubens, Bart De Wever, Gandhi, Mozart, Johan Cruyff, Willem-Alexander, Osama bin Laden, Robert De Niro en zelfs Kermit de Kikker.

Lees ook:De Mona Lisa: naakt, zoals ze ooit bedoeld was

Lees ook:Denk je aan seks, dan denk je aan Bill Gates

Lees ook:Eerste keer naar stembus is net als eerste keer seks

Lees ook:Barack Obama als sekspop

Lees ook:The Borgias: seks en bacchanalen bij de paus in Vaticaanstad

Geef een reactie