Songfestival maakt Europeanen geil

Anouk is met haar nummer ‘Birds’, samen met de 18-jarige Belgische kandidaat Roberto Bellarosa met ‘Love Kills’, door naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2013.
Miljoenen Nederlanders en Belgen zaten dan ook aan de buis gekluisterd om het festival te aanschouwen. Echter, daarbij ging het blijkbaar niet alleen om de muziek………..
C-date, de grootste casual dating-site ter wereld, liet namelijk onder 20.000 leden in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Zweden en Zwitserland onderzoeken of mensen meer trek in seks krijgen van het festival.
Meer dan de helft (58,8%) krijgt speciale gevoelens van het Europese liedjesfestijn.
De Esten (80,8%) en de Italianen (81,2%) raken het meest opgewonden. Nederland (27,8%) en België (10,7%) zitten onder het Europese gemiddelde.
Het enthousiasme in Nederland ten opzichte van dat van België heeft zeker te maken met rockchick Anouk en de haar toegedichte kansen. In België is Roberto Bellarosa een voor de Vlamingen veelal onbekende Waal. In België komen er dan ook meer vrouwen (15,7%) dan mannen (10%) in de stemming door het festival. In Nederland is dit, hoewel nipt, omgekeerd: 31,3% van de mannen en 29,1% van de vrouwen krijgt warme gevoelens van het Eurovisie Songfestival.
Zijn het de sexy sterren of de zangkunsten? In Nederland gaat de voorkeur van 11,1% uit naar de sexy sterren en van 5,6% naar de mooie stem. Voor België geldt bijna hetzelfde – alleen met een iets lager percentage: 6,8% raakt opgewonden van de sexy sterren en 11,1% van het stemgeluid.
“We wensen Anouk en Roberto veel succes in de finale. Mocht Anouk niet slagen in haar missie om te winnen én geen date kunnen scoren, dan heten we haar van harte welkom op C-date.nl”, zegt Annemieke van Baal, woordvoerder van C-date. “Casual dating zal haar zeker veel spannende dates opleveren. Momenteel telt C-date 18 miljoen leden, van wie meer dan 350.000 in Nederland.”

Lees ook:Kwart NL vrouwen wil seksdate onder de kerstboom

Lees ook:Vijf tips voor een eerste casual (seks-) date

Lees ook:SM- en Gothic-outfits helpen je het snelst aan seks

Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen

Lees ook:Wanneer had u voor het laatst seks op Valentijnsdag?

Geef een reactie