Gluren bij de blote buren? Zondag mag het!

Altijd al een kijkje willen nemen op een locatie voor naaktrecreatie?
Zondag 1 juni 2014 kunnen doorgewinterde naturisten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen ongegeneerd gluren op de Open Dag Naaktrecreatie in heel Nederland.
De kleren hoeven daarbij trouwens niet persé uit……
Dat meldt Omroep West.
Thema is Open & Bloot, een initiatief van Nederlandse Federatie Naturisten., die daarmee nieuwe leden wil werven. Nu zo’n 58.000 en dat zouden er volgens NFN veel meer kunnen zijn, aangezien er veel interesse is voor naakt zwemmen en zonnen.
Ongeveer 1,9 miljoen Nederlanders zou graag in de blote billen recreëren, blijkt uit terugkerend onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction. Henk Jan Kamerbeek van NFN weet ook niet precies waarom geinteresseerden zich niet in grotere getale binden aan zijn club.
“Het is deels dat eeuwige imago dat aan ons kleeft; dat we oude, bebaarde mannen zijn met geitenwollen sokken die mieren eten”, aldus de directeur tegen persbureau ANP. “Sommige mensen denken ook nog steeds dat wij op die terreinen samenkomen om seks te hebben. Dat is natuurlijk niet zo. Ook naturisten hebben seks, maar dat gebeurt dan gewoon in de caravan of tent.”
De jaren 70-jas moet uit. ‘In die tijd was naaktloperij een levenswijze die met hoogverheven woorden werd verkondigd. Je moest in harmonie met de natuur leven’, weet Kamerbeek nog. Hij pleit voor vernieuwing via een app waarop je voor een klein bedrag precies te weten komt wat een recreatieterrein voor naturisten allemaal heeft te bieden.
Voor geïnteresseerden of vrienden en kennissen van een NFN-lid is de open dag een uitgelezen kans kennis te maken met naakrecreatie en er een dagje zonnen of een blote duik nemen. Deze campings en terreinen stellen hun deuren open van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook:Zeewolde roept massale openlucht-seks een halt toe

Lees ook:Het Engelermeer: open lucht-neuken, klaar d’r mee!

Lees ook:De open lucht orgieën van Cap d’Agde

Lees ook:In Papendrecht worden ze horendol van seksduo

Lees ook:Gratis naar de hoeren in ruil voor tattoo

Geef een reactie