Dennis Rodman brak zijn penis al 3 x

Veel mensen vinden het nog steeds een gek verhaal, maar een penis kan toch heus breken. Dennis Rodman weet er van mee te spreken. Hij heeft zijn edele deel zelfs 3x horen knakken.
Dat vertelt de Amerikaanse oud-basketballer in een promovideo voor het Amerikaans televisieprogramma ‘Party Legends’…….
Dennis Rodman gaat uitvoerig in op de pijnlijke gebeurtenissen en spaart daarbij geen smeuïge details. De eerste keer was hij op een boot aan het feesten toen hij in bed belandde met een leuke vrouw. “Die wilde graag iets anders proberen”, vertelt Rodman. “Ga eens daar staan, zegt ze dan”, vertelt Rodman. “Ik wil dat je naar me toe rent en op me springt, zei ze. “Dus deed ik dat. Maar dat liep dus verkeerd af. Overal bloed.”
De tweede keer was met een andere vrouw en volgens Rodman was het een heel ongelukkig moment. “Tijdens de seks draaide ze zich om en duwde met haar kont tegen me aan. Opnieuw overal bloed!”
“De derde keer was in New York, in een hotelkamer”, gaat het verder. “Voor ik het wist was het weer van dat. Dus wij naar het ziekenhuis. Zegt mijn vriendin: ‘hij heeft een probleem met zijn penis’ tegen de verpleegster. ‘Ik ben zo terug’, zei ze. Die had dat nog nooit gezien. Voor ik het wist, stonden er 8 mensen naar mijn piemel te kijken.”

Lees ook:200 kg wegende mannelijk maagd knalt sekspartner het ziekenhuis in bij eerste keer

Lees ook:Sekspil 2-CB uit de smartshop: trippen i.p.v. wippen

Lees ook:Dennis Storm over seks op het Boekenbal

Lees ook:Britse man zonder penis deelde lakens met 100 vrouwen

Lees ook:Opnieuw gevalletje ‘hakkie takkie weg zak(k)ie’

Geef een reactie