In de opwindendste seksscène ooit speelt een pot de hoofdrol

“Dat pottenbakken zo sexy kan zijn.” Dat was 25 jaar terug alweer, een de meest reactie op de film ‘Ghost’.
Daarin boetseren Demi Moore en Patrick Swayze als Molly Jensen en geest Sam Wheat zowel de klei als elkaar op de muziek van The Righteous Brothers.
Zelfs nu, zoveel jaren later, blijft het een van de meest romantische -sommigen spreken zelfs van geilste- scènes uit de filmgeschiedenis. En dat zonder dat er ook maar een stukje bloot getoond werd.
AllWomensTalk vat de aantrekkingskracht als volgt samen: “Deze scène is opnieuw het bewijs dat sexscenes in een film helemaal geen seks nodig hebben, althans niet in de zin dat die seks in je gezicht gesmeten wordt. Het gaat allemaal om de sensualiteit: het feit dat ze meer passie blootgeven met hun ineengestrengelde vingers dan de meeste acteurs met een halfblote kus.”
Entertainmentwebsite IGN verklaart: “Wie had ooit gedacht dat een pot zo sexy kon zijn?”
Ook Swayze zelf ondersteunde deze uitleg in september 2009 in Daily Mail: “De beste liefdesscènes hebben geen neukbewegingen nodig. Je wil de acteurs niet elkaar wild zien bespringen. Je wil dat ze elkaar heel diep in de ogen kijken. Voor mij is dat sexy.”
“Die scène is heel spontaan gegroeid. Het voelde zeer opwindend, in die klei te wroeten, dus het enige wat we moesten doen, was erin mee te gaan en onze verbeelding de vrije loop te laten. En elkaars armen aan te raken wat dan weer vonken gaf. Gelukkig voelde Demi dat goed aan. Het werd een moment dat de rest van de film nog emotioneler maakte.”

Lees ook:Na Ashton Kutcher nu ook Demi Moore weer naakt

Lees ook:Sex & Santa

Lees ook:DUSK reikt eerste Nederlandse Porna Prijs uit

Lees ook:Holland’s Got Talent voor pornosterren

Lees ook:Lingeriemodel Rosie Huntington werkt op mannen als een snuif cocaïne

Geef een reactie