Kim Kardashian’s kont is echt 100% puur natuur!

De bezitster van 1 van het beroemdste paar vrouwenbillen van deze planeet: Kim Kardashian, was alle speculaties over echt c.q. onecht helemaal zat.
Om de wereld te overtuigen van het 100% puur natuur-gehalte, heeft ze een röntgenfoto laten maken van haar pronte achterpartij…………
In de volgende aflevering van ‘Keeping Up With the Kardashians’ is te zien hoe Kim naar het ziekenhuis gaat voor de X-ray.
“Mijn zussen hebben me uitgedaagd om onder de scanner te gaan. Ik wil het echt doen zodat ik aan de hele wereld kan bewijzen dat mijn billen echt zijn.”
Zus Khloe kon het tijdens het doktersbezoek niet laten om een grapje te maken: “Je kan ook gewoon aan haar kont voelen om te kijken of alles wel echt is. Jij bent een dokter, jij weet er wel wat van af.”
Om het nog wat meer kracht bij te zetten liet zus Kourtney een röntgen maken van haar siliconenborsten om aan te tonen hoe implantaten eruit zien. De arts legde de foto’s van de borsten en billen naast elkaar, en daarmee werd nog maar eens bevestigd dat Kim wel degelijk implantaatvrij is.
Khloe plaatste na afloop de foto van het bewijs van haar zusters billen op haar website met de tekst “Ze is puur natuur!” De aflevering wordt aanstaande zondag in de Verenigde Staten uitgezonden.
Jaloers? Oefenen maar………

Lees ook:Pamela Anderson uit ‘Sterren dansen op het ijs’ vanwege plopborsten

Lees ook:Dubbelbloot: borsten, penissen en vagina’s verzamelen met dokter Corrie

Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen

Lees ook:Kim Kardashian laat haar vagina liften

Lees ook:De wederopstanding van schaamhaar

Geef een reactie