Meisjes vinden het ook lekker

‘Meisjes vinden het ook lekker’, is een beroemde uitspraak van een oude studievriend van me. Hij had het over seks en het lijkt een open deur, maar zo gewoon is dat blijkbaar anno 2008 nog steeds maar niet.
Ook nu weer, lees ik een bericht met als conclusie: “Vrouwen zijn net zo passievol (lees: geil) als mannen”…………
Het onderzoekje dat aan deze nieuwe ontdekking vooraf ging, gaat over hoe vaak vrouwen per werkdag aan seks denken.: 34x. Volgens een Britse studie betekent dat dat een vrouw om de veertien minuten met seks in het hoofd zit.
Meer dan 1000 vrouwen namen deel aan de studie en kregen vragen over hun seksleven. Bijna de helft van de vrouwen onthulde dat ze niet tevreden zijn over hun seksleven en daardoor denken ze op het werk vaker aan seks. Zeven op tien vrouwen lopen elke dag bijna een uur rond met ondeugende fantasieën. 53 procent zou ook stiekem een oogje hebben op een collega.
“Gewoonlijk denken we dat alleen mannen voortdurend aan seks denken”, zegt Alistair Shrimpton, het hoofd van de website ‘Dating Direct’ die het onderzoekje deed. “Deze studie bewijst dat vrouwen minstens even passioneel zijn als mannen.”

Lees ook:Vrouwen denken op hun werk aan seks

Lees ook:Opa en oma gaan los

Lees ook:Dat mannen altijd aan seks denken is een fabeltje

Lees ook:Rijke vrouwen hebben de beste seks!

Lees ook:Mannen denken 5000 x per jaar aan seks

Geef een reactie