DSK nodigde nog 2 andere dames naar zijn kamer

Het verhaal Dominique Strauss-Kahn begint steeds meer de afmetingen te krijgen van een Hollywood-scenario. Met daarin ruimte voor veel actrices.
Want op de dag dat de val van de IMF-topman begon, jongstleden 14 mei en hij zich ~al dan niet met instemming~ vergreep aan het kamermeisje, waren er nog meer vrouwen naar zijn hotelsuite genodigd……………
Twee andere medewerksters van het Sofitel in New York waren ook uitgenodigd. Zij bedankten voor de eer. Dat hebben zij volgens ‘The New York Times’ gezegd tegen de inspecteurs die de zaak onderzoeken.
In de nacht van 13 op 14 mei is DSK met een vrouw, die geen hotelmedewerkster is, in de lift gestapt, zo blijkt uit videobeelden. De politie weet wie de vrouw is, maar zij heeft geweigerd met hen te spreken.
Deze feiten speelden zich in de nacht van vrijdag 13 mei op zaterdag 14 mei af. ‘s Morgens bestelde DSK om 9.24 uur een ontbijt voor 1 persoon. Enkele uren later werd hij opgepakt, nadat een kamermeisje van het hotel een klacht had ingediend vanwege een seksueel misdrijf.
Als blijkt dat Dominique Strauss-Kahn ook deze vrouwen heeft willen verleiden, kan dat het argument van de aanklagers versterken dat vrouwen bij hem niet veilig zijn.

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!

Lees ook:Eerste beelden film over DSK vrijgegeven met (uiteraard) veel seks

Lees ook:Een ‘hotdog’ DSK is 30 centimeter lang!

Lees ook:DSK waarschijnlijk niet vervolgd

Lees ook:DSK betekent nu ‘Dodo Seks Klub’

Geef een reactie