Sextoys: miljoenenindustrie!

De seks-speeltjes-industrie is booming!
Erotische accessoires worden steeds populairder als gadget, net als smartphones en i-pods!
De seks-speeltjes branche in de UK alleen al zet meer dan €300 miljoen om.
De Scientific America meldt een bedrag van $500 miljoen per jaar dat uitgegeven wordt aan erotische producten in Noord Amerika.

Het ziet er dus naar uit dat de seks-speeltjes industrie geen last heeft van de recessie. Volgens Stefan Dallakian, eigenaar van Paris Intimates, een online sex toy distributiebedrijf, werkt de crisis juist in zijn voordeel:
“Nu de werkeloosheid hoog is, en de banksaldo’s laag… people are passing the time by getting busy.” Feit dat de industrie steeds meer online verkoopt, waardoor de consument anoniem blijft, heeft ook bijgedragen aan de toenemende verkoop-cijfers.
Maar er is een andere reden waarom de seks-speeltjes industrie de laatste jaren is gegroeid.  Beroemdheden bespreken steeds vaker hun seksuele uitspattingen in de media, en op televisie zijn steeds meer how to-programma’s over seks. Ook in populaire series zoals Sex and the City worden vibrators openlijk besproken en aangeprezen. En vorig jaar kwam zelf de bioscoopfilm Hysteria uit, over de geschiedenis van de vibrator.
Concluderend kunnen we wel stellen dat zowel vrouwen als mannen steeds meer gewend raken aan elektronische speeltjes in de slaapkamer. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 50% van de mensen vibrators gebruikt, en daarbij zegt 70% van de mannen op zijn gemakt te zijn met een speeltje in bed. Merendeel van de respondenten is het eens met de stelling dat vibrators een gezond onderdeel zijn van het seksleven van vrouwen.

Lees ook:Online Erotisch Shoppen

Lees ook:Speeltjes, vibrators & masturberen: feitjes en weetjes

Lees ook:Fifty Shades Of Grey Sextoys are hot (or not?)

Lees ook:Lijstje rijkste porno-sterren ter wereld. Kent u ze?

Lees ook:There’s no business like sex-business!

Geef een reactie