De wandvibrator is niet voor aan de wand (of toch wel?)

Al een aantal malen las ik het woord wandvibrator en meestal volgde er dan een positieve seksuele ervaring van een vrouw.
Ik had associaties met wandmixers en wandcontact-dozen, dus ik heb mijn collega Luna van Climaximaal maar even een mailtje gestuurd.
Zij is met afstand de beste en meest onverbloemde seksspeeltjes-tester van Nederland.
Luna’s uitleg, speciaal voor seks.blog:
Ik denk dat wand in wandvibrator komt van het Engelse ‘wand’ wat toverstaf betekent… en een toverstaf is het inderdaad!
Alleen zien wand vibratoren er niet zo heel sexy en slank uit over het algemeen. Ze lijken eigenlijk altijd op een grote microfoon; met een handvat en daarop een grote, vibrerende knop.
De meeste wand vibrators werken op 230V, dus zitten met een snoer in de muur, dus je hebt weinig bewegingsvrijheid… maar… bijna alle merken komen momenteel met een draadloze versie uit.
De eerste wand vibrator was de Hitachi (en die wordt nog steeds gemaakt onder een andere naam), maar die zul je in Nederland (Europa) met een omvormer moeten gebruiken (en die zijn zwaar)… daarom is er de Europe Magic Wand (www.maanzin.nl/producten/europe_magic_wand_massager_22146.html) en dat is, vind ik dan, de beste die er is, al zijn de meeste wel echt POWERRRRR kanonnen en geven ze de diepste trillingen die er zijn, die je nodig om tot een orgasme te komen…
Maar ondergetekende is niet de enige die door het woord wand op het verkeerde been werd gezet. Op magicwandarthistory.tumblr.com. staan de beroemdste schilderijen uit de kunstgeschiedenis met in hun hand, jawel een Hitachi Magic Wand.
Achtereenvolgens: Botticelli, Titian, Klimt, Michelangelo, Corregio, Fragonard, da Vinci en Wood. Inderdaad: leuk voor aan de wand……..
Onderaan nog een heuse consumententest van wandvibratoren door Luna Climaximaal:

Lees ook:De beste seksspeeltjes van 2015

Lees ook:Zittend op een vibrator lekker over squirten lullen

Lees ook:De G-vibe met gespleten tong, die dubbel verwent

Lees ook:Kleurboek voor grote mensen over 1001 fetishes

Lees ook:LELO-vibrators zijn de APPLE’s van de sextoy-industrie

Geef een reactie