New York Post meet ‘luidste seksbedrijvers’ van The Big Apple

Wat een stel uit Brooklyn tot ongekende hoogtes brengt, drijft hun buren tot waanzin.
Bij de politie hebben ze reeds de titel van ‘grootste verzameling burenklachten’ van New York
De New York Post ging op bezoek bij de luidste seksbedrijvers de stad……
Het gaat er wild en luid aan toe in het appartement aan de Bay Ridge Avenue in Brooklyn. Tussen oktober en december vorig jaar kreeg de officiële klachtenlijn 311 reeds 6 officiële klachten over het hitsige duo.
De politie is al een aantal malen gaan kijken/luisteren na een aangifte, maar eenmaal ter plekke waren de duifjes reeds klaar(gekomen).
Buurtgenoten beweren dat het extatische gegil dagelijks door het appartementsgebouw van 6-hoog galmt.
“Ik woon op de 2e en ik hoor hen constant. Als ik ‘s avonds thuiskom van mijn werk, schreeuwt de vrouw telkens ‘Oh Papi’ en andere Spaanse koosnaampjes”, aldus Omar Ramos. “Ze blijft maar koeren dat hij niet mag ophouden en dat hij moet doorgaan. En op zaterdag is het nog luider. Het duurt tussen 30 minuten en een uur per keer en soms nog langer.”
De New York Post ging op stap en ontmoette de platina-blonde vrouw deur van appartement D7.
“Dit is mijn appartement en ik doe er niemand kwaad mee”, was haar commentaar.Ze voegde er ook nog even aan toe dat het vele sekswerk z’n vruchten op had opgeleverd, want ze is inmiddels zwanger.
“Ik probeer dus nu wat te rusten”, zei ze en deed de deur weer dicht. Haar minnaar, die overigens in het gebouw werkt, was niet bereid tot commentaar.
Volgens DNAinfo liepen er tussen 1 januari 20014 en 12 februari 2015 in New York in totaal 133 klachten voor seksuele geluidsoverlast binnen. 42 daarvan in Brooklyn en daarmee zijn zij dus winnaar, 37 in Queens, 31 in de Bronx, 23 in Manhattan en Staten Island had 0 klachten.

Lees ook:Vrouw probeert 2 mannen te verkrachten

Lees ook:Nymfomane Angelina Jolie-lookalike verkracht taxichauffeur

Lees ook:Vrouw wil afscheidswip met minnaar, maar castreert hem

Lees ook:Vrouw raakt met hoofd klem tussen spijlen bij kinky sex

Lees ook:Noors naaktmodel té sexy voor politie-agente

Geef een reactie