Durex heeft niks te maken met de ‘Get Lucky’ condooms

Europa’s grootste condoommerk Durex heeft zich gedistantieerd van de ‘Get Lucky’-rubbertjes met daarop een afbeelding van de gelijknamige hit van het Franse duo Daft Punk.
Deze beweerden dat ze daarvoor hadden samengewerkt met Durex, maar die laatste benadrukt dat het niet om een officieel product van hen gaat……..
De eerste single van hun nieuwe album ‘Random Access Memories’ wordt wereldwijd meegezongen en nu zijn er ook condooms om de daad bij et woord te kunnen voegen.
De pakjes die eruit zien zoals de hoes van de CD, zijn echter geen officieel product van Durex, zo liet de grootste condoomfabrikant ter wereld weten.
Zij stuurden de pakjes ook niet naar de DJ’s, die ze de laatste weken ontvingen. Maar DJ Diplo, bekend van Major Lazer, was er nochthans wel blij mee. “Godzijdank had ik vorige nacht die ‘Daft Punk’-condooms op zak”, meldde hij op Instagram.
Durex vindt het niet erg dat hun product in verband wordt gebracht met de wereldhit, maar de kans is klein dat ze ook in Europa verkocht gaan worden.
Barack Obama zingt de hit in elk geval al wel mee……

Lees ook:Ook qua penis wint Barack Obama ruimschoots van Mitt Romney

Lees ook:Fillipino’s verdienen geld als condoomtesters

Lees ook:Een harde, maar bevredigende job: condoomtester

Lees ook:Bijklussen bij Durex

Lees ook:Groot Brittannië is door de Durex heen

Geef een reactie