Vrouwelijke orgasmes wereldwijd in beeld gebracht

Wat betekent het woord orgasme voor jou? Kun je je eerste orgasme herinneren en je gevoelens van toen laten zien voor de camera? En kun je je heftigste orgasme herinneren en ook die emoties tonen voor de camera?
Deze vragen liet Marion Schneider beantwoorden door 25 vrouwen uit de USA, Nederland, Duitsland en Israel. Linda Troeller legde de emoties van deze vrouwen vast.
Het resultaat werd gedocumenteerd in een fotoboek. Troellers portretten worden afgewisseld met interviews van de deelnemers.
Rondom orgasme kleven altijd taboes maar de vrouwen vertellen moedig, teder, openhartig en intiem over dit onderwerp. Het resultaat dient als toetssteen voor mannen en vrouwen, van waar dan ook.
Deze expositie is geinspireerd door het boek “Female Orgasm – Photographs & Interviews”. Wij vroegen kunstenaar hierop te reageren. “Wat betekent het woord orgasme voor jou?” “Kun je je eerste orgasme herinneren en je gevoelens van toen laten zien voor de camera? ” “En kun je je heftigste orgasme herinneren en ook die emoties tonen voor

Lees ook:Het EQ is mede-bepalend voor het vrouwelijk orgasme

Lees ook:Het cervicaal orgasme en ander vormen van verlichte seks

Lees ook:Jonge mensen van nu positiever over hun ontmaagding dan hun ouders

Lees ook:Vrouwen met een spuitend orgasme à la Fontijn

Lees ook:Silicon Samantha heeft een G-spot en komt klaar

Geef een reactie