David leeft voor eten en neuken met negerinnen

David Samuels is een jonge Joodse Amsterdamse jongen. Op het Barlaeus Gymnasium had hij verkering met Naomi.
Een meisje dat op hem leek, ze ging alleen om met nette mensen. Allebei komen ze uit een kansrijk Amsterdams milieu…….
De vader van David is baas van een actualiteitenprogramma bij de publieke omroep en bevriend met ‘de hoofdredacteur van de kwaliteitskrant’ en een ‘beroemde columnist’. Het huis van de familie staat in de Van Breestraat, vlakbij het Vondelpark. Daar wonen ‘alleen maar nette mensen’, zegt moeder Samuels. Eigenlijk bedoelt ze dat er geen allochtonen wonen, vooral geen Marokkanen.
Als David 21 is gaat hij op zoek, naar wie hij is en wat hij wil. Door zijn donkere uiterlijk lijkt hij op een Marokkaan. Soms wordt hij daarom in winkels met argusogen bekeken. Hoort hij nou bij die witte Hollanders of bij de mensen die ze allochtonen noemen?
Hij zet zich af tegen zijn keurige Amsterdamse Oud-Zuid-milieu. Uit nieuwsgierigheid gaat hij op zoek naar zwarte vrouwen met enorme billen.
David ontmoet Rowanda, de Bijlmer-queen die met haar twee gouden tanden bijna zijn oor afbijt. Kan hij gelukkig worden met deze vrouw met haar mega borsten, of is Naomi de ware?
Na het succesvolle (maar ook controversiële) boek van Robert Vuijsje. ‘Alleen maar nette mensen’ is er nu de gelijknamige film. Gisteravond ging die in première.
Hieronder een trailer met grote namen als Jeroen Krabbé en Annet Malherbe, als keurig ouderpaar van de losgeslagen zoon…

Lees ook:Negerinnen-liefhebber Robert Vuijsje met de dood bedreigd

Lees ook:Naomi Wolf (her)ontdekt het orgasme met 37 cm lange pin in onderrug

Lees ook:Ouwehoeren: docu over Amsterdamse tweeling in de prostitutie

Lees ook:De Amsterdamse grachtengordel staat stijf van de vreemdgangers

Lees ook:Queen Latifah’s meiden-orgie schokt Amerika

Geef een reactie