Vreemde fetish: de serie-kietelaar van Boston

Iedereen heeft recht op z’n eigen fetish, maar het moet wel leuk blijven.
In Boston maakt een voeten-fetshist het zo bont, dat hij ‘s nachts inbreekt bij studentes die liggen te slapen, om zich aan hun onderdanen te verlustigen…..
Er zouden in de afgelopen 2 jaar al zo’n 10 studentes aangifte hebben gedaan. 3 vrouwen beweren de zogenaamde ‘Kietelaar’ in de nacht van 7 april j.l. over de vloer te hebben gehad.
Politiechef Michael O’Hara benadrukte gisteren de ernst van de situatie. “Het is geen gekkigheid. Dit gebeurt echt.”
De verdachte zou een zwarte man zijn van 1.72 meter, van wie de leeftijd onbekend is. Hij zou een trui met capuchon dragen en een skibril.
Volgens de Daily Mail terroristeert ‘De Kietelaar’ de universiteitsbuurt rond Boston College en zou hij sommige slachtoffers door het raam hebben bekeken terwijl hij masturbeerde.
De politie vraagt iedereen zo snel mogelijk aangifte te doen van gelijksoortige incidenten en verzoekt iedereen op zijn hoede te zijn. “Je weet niet wat deze man van plan is en of hij een wapen heeft. Doe de deur op slot, want het is niet zo veilig als je denkt.”
De incidenten in Boston doen denken aan een soortgelijke situatie in Florida, in 2006. Toen berichtte nieuwszender Fox News over de ‘Naakte Kietelaar’ die inbrak bij oudere vrouwen om hun voeten te beroeren.

Lees ook:Studentes worden ‘sugar babes’ om studie te bekostigen

Lees ook:Vreemde fetish: strelen van slapende studentes

Lees ook:De echte Christian (Fifty shades of) Grey bestaat!

Lees ook:Blote rugby-studentes: ‘Denk aan je hoofd!’

Lees ook:Vrouwen in rok willen bevrucht worden

Geef een reactie