Burgemeester Ilse Uyttersprot gaat géén pardon zeggen voor torenseks

Het begint een feuilleton te worden.
Gisteren wisten we u te melden dat een hartchirurg uit het ziekenhuis van het Belgische Aalst zijn excuses heeft aangeboden vanwege het YouTube filmpje, waar overduidelijk te zien is dat hij openbare seks heeft met de burgemeester van zijn woon- en werkplaats.
Die laatste: zijn ex-verloofde Ilse Uyttersprot heeft helemaal geen zin in sorry zeggen……..
Dat is echter wel de eis leden van haar partij, de christendemocratische CD&V, aldus de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.
De burgemeester weigert vooralsnog. Zij vindt dat het uitgelekte YouTube-filmpje (wild geschoten tijdens haar vakantie in Spanje in 2007) niets met haar werk als eerste burger van Aalst te maken heeft en doet er verder het zwijgen toe.
Dat kan nog een lastige zaak worden als zij volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen weer lijsttrekker wil worden. In goed plat Vlaams wordt Uyttersprot inmiddels ‘De Torenpoeper’ genoemd.
Illustratie: Deze carnavalcartoon uit 2010 blijkt achteraf ietwat profetisch. “Het minste dat we kunnen zeggen is dat de normen en waarden van CD&V op een wat aparte manier vertolkt worden door de burgemeester”, aldus de site van ene Ronny Barracuda

Lees ook:Hartchirurg zegt sorry voor openbare seks met burgemeester Ilse Uyttersprot

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst betrapt bij seks op toren. Filmpje!

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame

Lees ook:Seks in het openbaar? Burgemeester Ilse: welkom in 2011!

Lees ook:Burgemeester ‘De Torenpoeper’ van Aalst drijft de spot met zichzelf deze carnaval

Geef een reactie