Sperma-milkshakes gaan als zoete broodjes…..

In het beruchte kookboek ‘Natural Harvest’ wordt beschreven wat voor heerlijks je allemaal kunt bereiden met toevoeging van menselijk sperma.
Op het Hokitika Wildfood Festival in Nieuw Zeeland is het usance om zelfs een glaasje pure sperma te drinken………
Met dien verstande: het is paardensperma en zij doen er wat minder lang over om een glaasje vol te produceren.
“Paarden zijn pure testosteron”, zegt renpaardeigenaar Lindsay Kerslake uit Christchurch, die de spermadrankjes serveert. “Ze hebben nauwelijks cholesterol, dus als je het achterover slaat, voel je je gelijk een hengst.” Een glas sperma kost 10 Nieuw-Zeelandse dollar.
Festivalorganisator Mike Keenan hoeft zelf geen slok. “Dat is niet mijn smaak, maar je zal versteld staan hoeveel mensen het willen proberen.”
Het sperma moet naturel gedronken worden, maar is ook verkrijgbaar in de smaken kersen, drop en bananen-toffee. “Vrouwen zeggen dat sperma een penetrante ziltachtige smaak heeft”, vertelt Kerslake. “Dus we wilden het wat gebruikersvriendelijker maken. Zie het als een milkshake.”
Daarbij: vrouwen worden vrolijker van sperma. Ik weet alleen niet of dit ook geldt voor het kostbare goedje van de edele hoefdieren.
Naast dit paardenmiddel staan er op het Wilde Voedsel Festival insecten (veel proteïnen) en stierenballen op de menukaart. Filmpje!

Lees ook:Wat je allemaal nog meer met sperma kunt doen

Lees ook:Hoe sperma het lekkerste smaakt

Lees ook:Geen enkel kwakje smaakt hetzelfde

Lees ook:Sugar Cum: pilletje voor zoet sperma en lekker vaginasap

Lees ook:Lady GaGa wil sperma – parfum

Geef een reactie