Zo heb je scharrelseks zonder gezeur achteraf

Of je nu student bent, een ongebonden 30′er, gescheiden 40′er, lusten, man of vrouw: alle mensen hebben wensen en die zijn soms rechttoe rechtaan.
Een serieuze relatie met committments staat dan ook niet noodzakelijk bovenaan aan ieders lijstje.
Soms wil een mens gewoon eens zorgeloos (en veilig!) vrijen met een gelijkgezinde ziel.
Helaas wordt casual seks in veel gevallen beladen door gezeur achteraf of bemoeizucht uit de omgeving.
Bij The Frisky winden ze er geen doekjes om. Waarom is het zo moeilijk om gewoon je kleren van je af te gooien en ervoor te gaan?
Het lijkt haast een wet dat je eerst een of ander oppervlakkig contact moet leggen met een non-gesprek, voordat het fysieke aan bod kan komen.
Daarom 3 vuistregels voor een ‘no bullshit’ booty call.
* Skip het etentje

Om iemand uitvoerig te leren kennen is een gezellig restaurantje perfect. Wie daarentegen openlijk een sexdate heeft gepland, kan beter naar een café. Spreek nooit bij 1 van beiden thuis, maar altijd op een neutrale plek af. Tegen de tijd dat je aan je 2e bestelling toe bent, heb je al lang beslist of je samen of alleen naar huis gaat. Daarvoor hoef je geen uren naar elkaar te staren.
* Blijf om de hoek

Om snel te ontsnappen aan gesprekken over koetjes en kalfjes beperk je de afstand tussen de ontmoetingsplek en je eigen stek tot een minimum. Lange wandelingen of tripjes met het openbaar vervoer dwingen je tot geforcorceerd geleuter.
* Wees to the point

Of je elkaar nu online of via één van de vele apps hebt gevonden, de kans is groot dat jullie toon al zeer opgewonden was. Verpest dit niet met overbodige weetjes zoals wat jullie gegeten hebben. Deel liever met elkaar wat je verlangt van een vrijpartij of kom terug op een van de hete beloftes uit je chats of sms’jes.
(V)RIJ GEILIG & VEILIG!

Lees ook:Wanneer seks op een eerste date best kan….

Lees ook:Ménage à trois: tips voor een geslaagd triootje

Lees ook:Keira Knightley kan seks gewoonweg ruiken

Lees ook:Wat heet normaal bij seks ?

Lees ook:Sinterklaastip: seksspeeltje met afstandbediening

Geef een reactie