Nudisten en swingers maken ruzie in Cap d’Agde

‘Traditionele’ nudisten in de Franse badplaats Cap d’Agde hebben het aan de stok met een nieuwe golf bezoekers.
Het zijn de ‘swingers’, die vrije liefde en partnerruil propageren……..
Dat meldt de Britse krant The Independent.
De spanningen in Cap d’Agde, de officieuze naakthoofdstad van Frankrijk, lopen op nadat bezoekers die de plek al jaren bezoeken zich steeds meer ergeren aan wat ze ‘de groezelige nieuwe hotels’ noemen.
De traditionele vakantiegangers en inwoners vinden het schandelijk dat hun kinderen zien hoe andere bezoekers in het openbaar seks bedrijven.
Een aantal exhibitionistische incidenten wordt toegeschreven aan de swingers. Volgens plaatselijk gemeenteraadslid Florence Denestebe moet de burgemeester snel ingrijpen: “Zodra de zon schijnt, is een gedeelte van Cap d’Agde dé Europese hoofdstad van de vrije seks. Er is een explosie van wulps gedrag.”
Denestebe weet zich gesteund door de traditionele nudisten. Een van hen zegt in The Independent dat ze naar de regio verhuisden om ‘een natuurlijk leven’ te leiden, maar dat ze zich ‘omringd voelen door wilde beesten’.
De burgemeester geeft aan nog weinig te kunnen doen. “Ik neem akte van de klachten, maar we hebben in het verleden al het mogelijke gedaan om beide groepen gescheiden te houden”, zegt hij.

Lees ook:De open lucht orgieën van Cap d’Agde

Lees ook:Seks is als een chemische explosie in onze hersenen

Lees ook:Nieuwe regels maken dat prostituees stalkers vrezen

Lees ook:1 op 5 sex-chatters doet het ook in het echie

Lees ook:Definitief geen seks meer in Club Yab Yum

Geef een reactie