Nederlandse vrouwen zijn vooral stiekem stout!

Wie zei daar dat Nederlandse vrouwen saaie mutsen zijn?
Dat is slechts een afleidingsmanoevre.
Diep van binnen zijn ze namelijk ‘stout’ en de helft is daar nog trots op ook…….
Zo blijkt uit een enquête van Lifestylebureau Proud to be Stout onder ruim 500 vrouwen.
De definitie van het woord ‘stout’ betekent voor 63% vooral jezelf durven te zijn, impulsief zijn en buiten de lijntjes kleuren. Zo’n 17 % vindt ‘stout’ vooral seksueel ondeugend zijn en gekke dingen doen.
Vrouwen nemen hun leven vrij serieus, maar proberen wel af en toe uit de band te springen. De helft van de vrouwen zou nog vaker stout willen zijn, maar durft dit niet altijd doordat ze bang is om te falen of afgewezen te worden.
Als vrouwen iets stouts willen doen waar ze een adrenalinekick van krijgen, dan is dat voor 72% vooral flirten. Ze doen dit zowel in de kroeg als op het werk en 40% flirt zelfs om iets voor elkaar te krijgen. Een kwart van de vrouwen geeft toe de technieken niet echt onder de knie te hebben.
Ruim eenderde van de vrouwen noemt zichzelf vrij ondeugend in de liefde en stuurt haar partner geregeld een ondeugend, stout smsje. Daarnaast geeft eenderde ook aan dingen te doen die de meeste mensen niet van hun verwachten, zoals een open relatie, vreemdgaan of als single vrouw de minnaar zijn van een bezette man.
Als het gaat om een stoute avond met een partner, geeft ruim eenderde de voorkeur aan sexy spannende lingerie.
Bijna de helft is onafhankelijk, zowel op financieel vlak als dat ze zelfstandig haar eigen leven leidt. Eenderde doet haar eigen ding, maar is niet financieel onafhankelijk. Daarentegen is 20% juist financieel onafhankelijk, maar doet niet alles wat ze in haar leven zou willen doen.
Bijna de helft van de ondervraagden noemt Heleen van Royen een sprekend voorbeeld van stout. Ook Linda de Mol, Bridget Maasland en Katja Schuurman worden genoemd. Qua buitenlandse sterren zijn het vooral Madonna, Lady Gaga en Marilyn Monroe die als voorbeeld worden gezien.

Lees ook:Driekwart NL vrouwen wil het sexperimenteler!

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker

Lees ook:De lust daalt als de liefde toeneemt

Lees ook:Vrouwen worden blijer en geiler als ze gaan motor rijden

Lees ook:De helft van de NL vrouwen kan haar orgasme uitstekend acteren

Geef een reactie