Thailand niet blij met underboob-selfies

Thailand is ‘not amused’ met de underboob-selfies.
De internetrage waarbij vrouwen kiekjes maken van de onderkant van hun blote borsten, geeft een verkeerd signaal, volgens de overheden van het land in Zuidoost Azië dat juist komaf wil maken met hun seks-imago.
Inmiddels waarschuwen de autoriteiten dat vrouwen (en ladyboys) die het toch doen er de gevangenis voor in kunnen draaien……
Zij beroepen zich hierbij op een wet met betrekking tot computercriminaliteit uit 2007, waarin staat dat het verboden is om materiaal te verspreiden dat onzedelijk is of zorgt voor maatschappelijke onrust.
Omdat op de betreffende selfies meestal alleen de onderkant van een paar borsten te zien is en geen gezicht, zou het wel eens moeilijk kunnen worden de dames op te sporen, stelt een woordvoerder van het ministerie van Cultuur. “We kunnen mensen alleen maar waarschuwen het niet te doen. Het is ongepast.”
Het ministerie ligt al langer onder vuur wegens het censureren van films, muziek, tv-progamma’s en andere westerse invloeden. Het land wil hiermee proberen de traditionele waarden van het land te bewaren.

Lees ook:Mannen knock-out door vrouwenborsten

Lees ook:Poldermodel in bed

Lees ook:Vrouwenborsten bouncen niet, maar maken achtjes

Lees ook:Babes met zwaaiende borsten en borden fungeren als Russische ‘flitspalen’

Lees ook:Porno plaatjes voor blinden

Geef een reactie