Bizarrr: Dr. Dood laat lijken seks hebben

Het is Gunther von Hagens, bijgenaamd Dr. Dood, weer gelukt om de wereld te schokken met zijn tentoonstelling ‘Körperwelten’.
De man die al jarenlang geplastificeerde lijken tentoonstelt, onthult op zijn nieuwe expositie in Berlijn zijn necrofiele fantasie: 2 lijken die seks hebben met elkaar.
Dr. Dood trekt al vele jaren de wereld rond met zijn specialisme. Door een zelf ontwikkeld procedé wordt het weefsel van overledenen behouden en zijn bijzondere anatomische details zichtbaar.
Over de nieuwe tentoonstelling met de bizarre erotiek zijn al klachten binnengekomen bij het Duitse Ministerie van Cultuur, maar die zegt er niets aan te kunnen doen. “Dit is in strijd met de goede smaak, maar niet met de wet”, laat een woordvoerder weten.
Dr. Dood zelf is pissig en wenst serieus genomen te worden. In het Duitse Bild zegt hij dat de voorstelling niet pornografisch is.
“Seks en dood zijn allebei taboe. Ik breng ze bij elkaar. Dood hoort bij leven. Zonder seks zou het leven niet bestaan.”
Op de tentoonstelling staan in totaal 200 menselijke lichamen en delen daarvan. Op de expo ‘ligt’ het vrijende ‘stelletje’ in een aparte kamer. Deze is alleen toegankelijk voor boven de 18!

Lees ook:Man schrikt zich letterlijk dood als hoer penis blijkt te hebben

Lees ook:Bekende Duitse nymfomane sterft na seksmarathon

Lees ook:Bejaarden & Begeerte: nog lang niet uitgeraasd!

Lees ook:Man ternauwernood aan borsten-wurging ontsnapt door vrouw met cup 100-E

Lees ook:Roosje & Doosje weten alles over seks, maar hebben ‘het’ zelf nog niet gedaan

Geef een reactie