Een échte nymfomane

De Britse Donna Glover heeft tot 10x per dag onbedwingbare zin in seks.
“Het speelt geen rol waar ik ben, met wie ik ben of wat de gevolgen zullen zijn”, zegt zij in News of the World.
“Ik moét gewoon seks hebben…”
Donna Glover heeft het intussen met meer dan 150 mannen gedaan, ondanks het feit dat ze gedurende 5 jaar getrouwd was en 5 andere langdurige relaties achter de rug heeft.
“Het is een alles opslorpende drang die ik niet onder controle krijg”, getuigt de 40-jarige. “Ik word een soort seksueel roofdier dat zijn lusten zo snel mogelijk moet blussen. Met om het even welke man”.
Haar niet te stillen sekshonger stak al de kop op toen ze nog een tiener was. Pas tijdens een recent bezoek aan de dokter is de diagnose gesteld: Donna lijdt aan het Kleine-Levin syndroom, ook bekend als het Schone Slaapster syndroom. Deze aandoening komt voor bij 1 op 6 miljoen mensen.
Neemt niet weg dat deze ziekte het leven van de vrouw tot een hel maakt. Getuigen haar afgesprongen relaties en het feit dat ze het risico loopt haar baan te verliezen. “In het begin vinden mijn vriendjes het fijn, maar dat gaat al snel over”, zegt ze.
Zelfs boodschappen doen, kan soms een hel zijn. “In de supermarkt had ik onlangs oogcontact met een wildvreemde man. Nauwselijks enkele minuten later rukten we in het park elkaars kleren van het lijf”, vertelt Donna.
“Op het internet schuim ik chat rooms af, op zoek naar mannen die maar één ding willen: seks”, vervolgt de vrouw. “We spreken af en enkele uren later zijn we aan het vrijen: bij hen thuis, in hotels of in de auto. Waar heeft geen belang, als mijn sekshonger maar gestild werd.
Als de aanval weggeëbd is, kan ik amper geloven wat ik heb uitgericht. Normaal ben ik een wat schuwe, gereserveerde en trouwe persoon, maar ik heb het zelfs al gedaan met de echtgenoten van mijn vriendinnen. Mijn familie wil nog amper met me spreken”.
Nu Donna weet wat er met haar aan de hand is, probeert ze de verlokkingen uit de weg te gaan. Ze heeft de batterij uit haar gsm gehaald, blijft weg van het internet en blijft zo veel mogelijk thuis bij haar kind.
De aandoening is mogelijk toe te schrijven aan een disbalans in de chemische stoffen in de hersenen en kan wellicht verholpen worden met amfetamines.

Lees ook:Continu orgasme syndroom is eigenlijk onrustig genitaal syndroom

Lees ook:Als je PSAS hebt kom je continu klaar en dat is knap klote

Lees ook:‘In bed met Zoya’: Indonesië’s enige seksuologe online

Lees ook:De biecht van een pornoverslaafde jongeman

Lees ook:Niet te stillen seksdrang na ongeluk

Geef een reactie