Mannen over vagina’s

Veel vrouwen schamen zich voor hun vagina.
De meeste mannen daarentegen, zijn er dol op!
Arend, Pieter en Guus vertellen uitgebreid waarom…
Arend (36, single, vaste minnares)

“Een vagina is in eerste instantie aantrekkelijk omdat wij er geen hebben en moeite moeten doen om erbij te komen. Als die vagina dan ook nog nat en opgewonden wordt, is dat nóg aantrekkelijker.

Geen vagina is het zelfde. Niet alleen de schaamlippen en de beharing verschillen, maar ook de vorm van de venusheuvel, de grote van de clitoris, de smaak en geur, en hoe gemakkelijk de g-spot te voelen is. Het gaat natuurlijk om de vrouw, niet om de vagina, maar als ik mag kiezen heb ik haar graag kaal, met niet al te grote schaamlippen, een gemiddelde clitoris en een zoete smaak.

Ik heb één keer meegemaakt dat ik niet met mijn hoofd naar beneden mocht. Ik snapte er niets van en dacht dat het aan mij lag. Pas toen het licht uit was, had ze geen remmingen meer. Ik begreep dat het met schaamte te maken had. Het gekke was dat ze wel met me onder de douche stapte.

Vanaf de eerste keer dat ik een vrouw orale seks gaf, was ik hooked. De smaak is heerlijk en het feit dat ze haar intiemste plekje bloot geeft, in extase raakt en uiteindelijk een hoogtepunt krijgt, is voor mij een genot. Ik noem haar vagina klitje of schaamlipjes. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi, erotisch woord.”
Pieter (36, getrouwd 2 kinderen)

“Mijn vrouw heeft meer last van schaamte dan ik. Ik denk omdat ze minder vrij is opgevoed. Als ze bloot is schermt ze haar vagina vaak af met haar hand of draait haar heup weg. Ik probeer haar op haar gemak te stellen door er juist extra aandacht aan te besteden. Als je niet tevreden bent met je eigen lijf, blijf je altijd geremd tijdens de seks.

Een bos haar vind ik niet aantrekkelijk en hele grote kleine schaamlippen ook niet echt. Doe mij maar kaal of een klein streepje haar met een mooi strak gleufje. Orale seks? Dat vind ik echt super om te doen. Je voelt dan goed dat ze klaarkomt en dat vind ik erg opwindend.”
Guus (36, single met veel minnaressen)

“Uit ervaring zou ik zeggen dat 40% van de vrouwen zich schaamt, en dan niet zozeer om hoe het er uit ziet, maar een algemeen schaamtegevoel. Weinig vrouwen vinden het fijn om uitgebreid bekeken te worden als ze naakt zijn.

De meeste vagina’s hebben een vrij neutrale geur, maar sommige ruiken super geil. Beffen vind ik heerlijk. Als je elkaar goed aanvoelt gaat het likken regelrecht over in zoenen. Het is ook fijn voor je ego om iemand kronkelend van genot over je tong te laten glibberen.

Voor de penetratie is het ’t lekkerst als ze nauw gebouwd is en in dat geval hoe natter, hoe beter. Bij minder strakke varianten is droger juist beter. Bij Zuid Amerikaanse/Caribische vrouwen voelt de structuur aan de binnenkant van de vagina vaak wat grover aan. Dat geeft een extra sensatie. Ik houd van zowel dikke platte schaamlippen als bijna non existent schaamlippen. Lelijk vind ik als haar lippen naar buiten tuiten als ze rechtop staat. Toch heb ik nog nooit een vagina gezien –en ik heb aardig wat gezien in mijn leven- waarvan ik dacht: daar moet je iets aan laten doen.”

Lees ook:De perfecte vagina

Lees ook:Vulvarious: Johan Vlemmix & de vagina’s

Lees ook:Hipper dan hip met verlengde schaamlippen

Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…

Lees ook:Model en YouTube-ster Cassandra Bankson over haar 2 vagina’s

Geef een reactie