Sekspil 2-CB uit de smartshop: trippen i.p.v. wippen

2-CB is een middel dat bij lage dosering een effect heeft dat lijkt op dat van xtc.
Bij hoge dosering wordt het meer lsd-achtig, een sterk trippend effect.
Smartshops bieden 2-CB ook wel aan als sekslustopwekker.
Bij een lage dosis geeft het een licht euforisch effect en zin in seks. Bij een hogere dosis (10 a 12 milligram) wordt het dus een tripmiddel en ga je hallucineren
Dat ervoer afgelopen weekend ook een vriendengroep uit Benschop….
De vriendengroep zat in een hok achter de woonboerderij van een de ouders. Daar zitten ze vaak te darten en wat te drinken. “We wilden nu een keer proberen hoe het was om zo’n 2- CB pil te gebruiken. Vrijwel niemand van ons heeft ervaring met zulke drugs” vertel ene Dennis vandaag in het AD.
“Ik dacht dat mijn hart eruit bonkte. Ik kon niet meer zien, behalve dan allerlei enge figuren. Alles in mijn lijf ging tekeer.”
Ook 5 vrienden van hem beleefden een bad trip. “Dat maakte het alleen maar enger. Iedereen raakte daardoor nog meer in paniek.”
Ruim een half uur nadat de paniek uitbrak in de schuur, kreeg Dennis de heldere ingeving om naar zijn moeder te gaan in de boerderij.
“Ik schrok me dood” zegt moeder Jolande. “Die jongens waren volledig overmand door angst. Ik heb meteen 1-1-2 gebeld.” Binnen een kwartier stonden er 10 ambulances en een aantal politie-auto’s voor de deur.
Dennis moest tot zondagmiddag op de hartbewaking blijven. 2 vrienden werden op de Intensive Care opgenomen. De overige 3 konden na een paar uur het ziekenhuis verlaten

Lees ook:Lik je piemel stijf met viagra-ijs!

Lees ook:Extra geld nodig voor seksvoorlichting?

Lees ook:Wat ‘glaasje op’ met je seksleven doet

Lees ook:Dennis Rodman brak zijn penis al 3 x

Lees ook:Zijn kale mannen potenter?

Geef een reactie