Ook een Anastacia Fifty Shades Of Grey-slipje scoren?

Actrice Dakota Johnson heeft heel wat ondergoed gestolen van de set van ‘Fifty Shades of Grey’.
Ze speelt Anastasia Steele in de blockbuster over een sm-relatie.
Tijdens een vraag- en antwoordsessie met internetters onthulde Dakota: ‘Ik jatte veel slipjes, ze zaten heel erg lekker’.
De 25-jarige Amerikaanse geeft toe ook een zweepje te hebben meegenomen van de filmset. Dat ding wordt gebruikt om een onderdanige sekspartner mee te kietelen of slaan.
Het zweepje is niet in gebruik, voegt Dakota, de dochter van Don Johnson & Melanie Griffith, eraan toe. ‘Hij staat stof te vangen in de garage.’
Het ondergoed van dienst is van Hanro. Kostuumdesigner Marc Bridges verklaart de keuze als volgt: “Ana’s ondergoed is erg eenvoudig, een wit katoenen slipjes en een witte beha. Simpel, maar wel van de beste kwaliteit. Daarom kozen we voor Hanro. Hun lingerie is eenvoudig maar toch elegant met dat vleugje kant.”
Dit is overigens niet het filmdebuut van het Zwitserse merk. Hun ondergoed was eerder al te bewonderen bij Marilyn Monroe in de film ‘The 7th year itch’ en Nicole Kidman in ‘Eyes Wide Shut’.
Het slipje dat Ana in bovenstaande uitkleedscene draagt, komt uit de Valerie-lijn en is beschikbaar in wit, zwart en huidskleur. Het slipje heeft een prijskaartje van € 29,90 en is o.a. al te koop via Zalando.

Lees ook:Vreemde fetish: automatiek met gedragen damesslipjes

Lees ook:Kinky Fifty Shades Of Grey – clip van The weeknd

Lees ook:Uit dat slipje!

Lees ook:Mannen die lingerie kopen voor hun geliefde: slaafs, sletterig of sereen?

Lees ook:Seks in het donker? Met lichtgevende lingerie door de langste nacht van het jaar!

Geef een reactie