Remmen los met Carnaval? Vreemdgaan doe je in een regenjas!

Dit weekend barst het Carnaval los, vooral ten zuiden van de rivieren. Of je vind het het feest van het jaar, óf je hebt er niks mee, net als ik.
Hoewel ik in het uiterste zuiden van Nederland geboren ben, zal ik nooit begrijpen waarom mensen een bepaalde datum nodig hebben om compleet uit hun dak te gaan.
Drank, een uitgelaten sfeer, vreemde vrouwen in de billen knijpen en het even niet zo nauw nemen met de huwelijkse trouw………
Zo blijkt uit onderzoek van afgelopen jaar onder 950 bezoekers van Feestkleding365.nl
Vooral Brabanders blijken vaak vreemd te gaan tijdens carnaval (22,1%), gevolgd door carnavalvierders uit Flevoland en Noord-Holland (allebei 17,6%) en Overijssel (17,5%).
Limburgers houden het verbazingwekkend rustig tijdens dit uitbundige feest. Althans wat betreft vreemdgaan. Echter qua drankgebruik lopen ze voorop. Wellicht heeft e.e.a. met elkaar te maken.
Voorts is meestal aan het kostuum te zien is of iemand uit is op seks. Hoe duurder het pakske des te meer kans dat deze kleren van het lijf worden gerukt in een moment van pure geiligheid. Belangrijk is dus dat er ook voor ‘regenjassen’ is gezorgd. Die zijn tevens in alle kleuren van het carnaval te koop!
Want als piemeltjes uit hun broek gaan….

Lees ook:SM- en Gothic-outfits helpen je het snelst aan seks

Lees ook:Alaaf: hoe bloter, hoe beter

Lees ook:Brabanders gaan vreemd bij het leven tijdens carnaval

Lees ook:Burgemeester ‘De Torenpoeper’ van Aalst drijft de spot met zichzelf deze carnaval

Lees ook:Vreemde fetish: leprechaun porno

Geef een reactie