Robert Schoemacher lacht (als een boer met kiespijn) om SM-boek Claudia

Plastisch chirurg Robert Schoemacher ziet de humor wel in van de SM-roman ‘Kamer 303′, van zijn vrouw Claudia, die zo graag gebruikt maakt van zijn achternaam.
Daarin komen de seksuele uitspattingen van Claudia aan bod van toen ze in de 20 was. Ze fungeerde destijds als seksslavin……….
Het leidde tot hilarische taferelen in huize Schoemacher. “Op een zeker moment hebben we zelfs seksuele houdingen die ik had beschreven uitgeprobeerd, omdat de uitgever zich afvroeg of die in werkelijkheid wel konden”, vertelt Claudia aan De Telegraaf.
De Schoemachers hebben wel gesproken over de inhoud van het boek, dat vanaf volgende maand in de winkel ligt. “Niet om wat er staat, maar omdat het echt gebeurd is”, vertelt Claudia.
In haar boek schrijft ze dat haar ex waarmee ze aan SM deed, haar op seksueel gebied ‘alle hoeken van de kamer’ liet zien. “Robert kan niet begrijpen dat ik me alles heb laten welgevallen.”
Claudia schrijft over haar ex-minnaar en laat in het boek feit en fictie door elkaar lopen. “Net als de hoofdpersoon had ik destijds een heel liefdevolle relatie beëindigd. Omdat ik met mijn stomme kop dacht dat settelen en een gezinnetje nog niks voor mij waren.”
De schrijfster kon nog geen afscheid nemen van haar wilde kant. “Ik wilde op tafels dansen, en als ik daar zin in had, afreizen naar de Braziliaanse feeststad Rio de Janeiro.”
Tot ze erachter kwam dat ze ongelijk had, en zich weer met haar ex wilde verzoenen. Maar hij was inmiddels weer bezet. “Ik haatte mezelf en in die periode kruiste een getrouwde tv-persoonlijkheid mijn pad.”
Claudia heeft over het boek gesproken met haar ex, op wie het verhaal is gebaseerd. “Ik heb met mijn belangrijkste ex-minnaar overlegd. Ook vanwege zijn sm-spelletjes. Hij vond het goed.”
Er wordt momenteel volop gespeculeerd wie het bekende TV-hoofd uit begin jaren ’90 is.

Lees ook:Claudia Schoemacher is gezicht en vraagbaak voor Christine le Duc

Lees ook:Claudia Schoemacher: Tarzan wint het van man

Lees ook:Claudia Schoemacher was seks slavin en schrijft er een boek over

Lees ook:Claudia Schoemacher in toepasselijke kinky outfit op haar SM-boekpresentatie

Lees ook:Claudia Schoemacher: ‘Paaldansen is topsport’

Geef een reactie