Zwarte mannen hebben wel degelijk een grotere penis!

‘En nu het echte nieuws!’, hoor ik velen van u hardop denken.
Maar het bevestigen ervan veroorzaakt momenteel een hoop verontwaardiging in Amerika.
Een blanke vrouw die over haar dating- en seksavonturen met mannen van allerlei rassen uit de doeken doet en de ‘ins’ en ‘out’ van de heren gedetailleerd omschrijft.
Racistisch, bevooroordelend en beledigend vinden velen het.
De New Yorkse doet exact uit de doeken wie het zwaarste materiaal in huis heeft, wie de Kamasutra nou werkelijk in de praktijk kan brengen en natuurlijk welke mannen er het meest blunderen…….
Het gaat om het boek ‘I Got The Fever: Love, What’s Race Gotta Do With It?’ van JC Davies.
Haar eigen ervaringen heeft ze overigens aangevuld met tientallen interviews met mannen en vrouwen van alle rangens, rassen en standen.
Uiteraard moeten we het boek nog gaan lezen, maar tijdens haar promotierondje deelt ze al vast mee dat latino mannen macho en bezitterig zijn, Aziaten rommel achterlaten tussen de lakens en zwarte mannen wel degelijk over steviger materiaal beschikken.
Ze beschrijft haar Iraans-Joodse ex-lover als iemand met een  ’terroristisch gezicht’ en andere hoofdstukken verrraden een koortsachtig zoeken: Salsa Fever, Yellow Fever, Jungle Fever, Curry Fever en Shiksa Fever.
De 42-jarige Davies in de New York Post: “Niemand heeft de ballen om echt in te gan op desk en cultuur. Je moet minstens professor zijn met diagrammen en grafieken om dit onderwerp aan te snijden.”
Overigens ging de Nederlandse en vroeger in Amerika ‘opererende’ Happy Hooker deze mevrouw reeds jaren geleden voor met haar open uitspraken. Ook Xaviera Hollander vertelde schaamteloos over lengteverschillen van de penis en duur tot aan klaarkomen bij de verschillende mensenrassen.

Lees ook:Penistest: mannen in Congo hebben bijna 18 cm!

Lees ook:Patricia Paay deed het volgens haar dochter ook met vrouwen

Lees ook:Barack Obama als sekspop

Lees ook:Christina Curry laat tepel doorboren voor de camera

Lees ook:‘Vet leuke’ Britt Dekker naakt in Kerst-Playboy

Geef een reactie