Het zijn de oude rotten die aan SM doen

‘Vijftig tinten grijs’ heeft SM bijna tot iets normaals gemaakt. Iedereen doet het tegenwoordig wel een beetje kinky.
Maar de echte SM, voluit BDSM is natuurlijk andere (billen-) koek.
Het zijn vooral de iets ouderen die naar de erotiekshops gaan om pittige attributen aan te  schaffen….
“We hebben klanten tot 80 jaar oud. Daar is ook niets mis mee, als je ouder wordt, heb je al heel wat ervaring, en wil je eens iets nieuws proberen natuurlijk”, aldus een woordvoerster van het nieuwe warenhuis PABO in Roesselare, die zich met name op vrouwen richten.
Achter in de winkel vind je echter ook een hoekje voor vrouwen die toch nog net iets anders willen proberen. SM-gerichter vaak geïnspireerd door ‘Fifty Shades Of Grey’.
“De mensen komen naar hier met hun boek en vragen ons naar dat ene specifieke speeltje dat daarin beschreven wordt. We helpen ze dan vooruit en geven ook advies over het gebruik, zodat ze extra lang ervan kunnen genieten.”
In de SM-reeks vind je ook kleine prikkel’mesjes’ die je over het lichaam van de ander kan laten gaan.
“Mensen zeggen ons wel eens: eenmaal je ermee begint, is het moeilijk om ermee te stoppen. Gewone seks geeft dan niet meer dezelfde voldoening als weleer. Deze prikkelhandtuigen geven voor een beginneling al een erg sterke sensatie als je ermee over hun huid glijdt, maar voor de ervaren beoefenaars is dit vaak nog te ‘soft’. Zij gebruiken het soms tot bloedens toe. Het zijn vaak ook iets oudere dames die zich hiermee bezig houden. Ze zijn al zo ervaren in de slaapkamer, dat ze op zoek gaan naar nieuwe prikkelingen. En die vinden ze bij dit soort seks.”

Lees ook:Seks is weer effe wennen na de vakantie

Lees ook:Kaaskoppen lusten er wel pap van

Lees ook:Tachtig dagen geil

Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…

Lees ook:Veel vrouwen willen naast hun man ook seks hebben met een andere vrouw

Geef een reactie